Cei doi, dar și copiii lor, Luna (de 7 ani) și Leonardo (de 10 ani) au fost fotografiați în vacanță în Sardinia. Iar imaginile vorbesc de la sine, cei doi fiind surprinși inclusiv sărutându-se, la malul mării.

*EXCLUSIVE* Penelope Cruz and Javier Bardem enjoying a beach day with their kids Luna and Leonardo in Sardinia, Italy.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

O familie normală, oricât de celebră ar fi. Cei doi nu au simțit niciun moment nevoia să epateze. El a purtat pantaloni scurți de culoare închisă, iar ea, la 47 de ani și o siluetă ce merită toată admirația, un costum de baie destul de conservator, întreg, negru.

Grijulii între ei și cu cei doi copii, actorii au făcut parte dintr-un grup mai mare, în care se aflau și regizorul Rob Marshall, dar și producătorul John DeLuca.

Familia se află în Italia pentru că actorul spaniol în vârstă de 52 de ani filmează pentru „The Little Mermaid”, unde îl va întruchipa pe regele Triton.

Penelope și Javier s-au căsătorit în 2010. Deși celebri amândoi, au mare grijă ca viața de familie să fie una normală. Nu vor ca copiii lor să aibă de suferit de pe urma carierelor lor. În plus, după cum povestea Penelope recent, ”nu suntem obsedați de muncă, încercăm să o lăsăm la ușă atunci când intrăm în casă”.

Actrița mai spunea că de când a devenit mamă nu-i mai pasă de gura lumii, de felul în care e văzută sau percepută. A învățat răbdarea, odihna, a început să-i placă liniștea. Recunoaște că la 20 de ani era obsedată de muncă și că, uneori, se trezea în miez de noapte pentru a răspunde la email-uri.

Vezi și Nu-i e frică de Covid. Salma Hayek, în vacanță în Europa. Cum arată actrița în costum de baie, la 53 de ani

Citește și:

Ce i s-a întâmplat soției lui Liviu Teodorescu când a probat rochia de mireasă. A ajuns direct la spital, la Urgențe!

Interviu EXCLUSIV Olimpia Melinte: ”Dorul de cea mică e mai mare decât pasiunea pentru actorie”