Au cea mai frumoasă poveste de iubire de la Hollywood. Pierce Brosnan și soția lui, Keely Shaye Smith, trăiesc o poveste de iubire ce ar putea să bată scenariului oricărui film de succes. Cei doi au săbătorit pe 8 aprilie 28 de ani de când au început să formeze un cuplu.

Cei doi formează un cuplu de 28 de ani, dar au uimit pe toată lumea cu urările pe care și le-au făcut public pe rețelele de socializare, vrând să știe toată lumea că se iubesc mai mult pe zi ce trece, deși sunt împreună de aproape trei decenii.

Pierce Brosnan și Keely, unul dintre cele mai longegive cupluri

„Cu 28 de ani în urmă, în această zi, pe 8.04, ne-am cunoscut în Cabo San Lucas, Mexico…și ne-am căsătorit în Irlanda la Castelul Ashford, trei ani mai târziu, pe 4.08..4884… iubirea mea pentru totdeauna, mi-ai făcut viața plină de bucurie și fericire, lumina vieții mele, iubire”, a scris marele actor pentru a marca aniversarea lor, alături de o imagine cu ei de la nunta lor.

Anul trecut, când au sărbătorit 20 de ani de la căsătoria, și keely a transmis un mesaj emoționant.

Încă ești alesul meu. Aniversare fericită de 20 de ani @piercebrosnanofficial. Îți mulțumesc pentru cadoul iubirii și prieteniei tale. Lumea este mai frumoasă cu tine în ea! 4-8-94/ 8-4-2001”, a scris Keely, fost jurnalist, notând și cele două date speciale din viața lor, ziua în care au început să formeze un cuplu 8 aprilie și ziua în care au devenit soț și soție – 4 august,alături de o poză de la nunta lor.

*EXCLUSIVE* Pierce Brosnan arrives for a dinner date with his wife Keely Shaye SmithSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Fostul James Bond a trăit o adevărată dramă în tinerețe. Soția și fiica lui au murit de cancer. A privit neputincios cum această boală cumplită i-a luat două dintre cele mai dragi ființe. Însă, actorul nu și-a pierdut speranța și și-a încercat din nou norocul în dragoste, cu fosta jurnalista Keely Shaye Smith, care s-a dovedit a fi marea lui iubire. Cei doi formează cel mai solid cuplu de la Hollywood.

Foto: Profimedia

Citește și:

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. A intrat oficial în topul miliardarilor

Gabriela Cristea plătește pentru o greșeală veche de ani buni! Executată silit pentru un credit vechi