Mihaela Marinache, alias Miki de la K-Pital, și iubitul ei, Răzvan Constantinescu, au devenit soț și soție după 18 ani de relație. Cei doi s-au cununat civil pe 10 iunie, în fața Ofiterului Stării Civile din comuna Crevedia, Dâmbovița, dar evenimentul a fost unul secret și nici măcar familiile lor nu au știut.

Miki și soțul ei radiază de fericire și se iubesc la fel de mult și după atâția ani de relație. Mai mult, ei se amuză de schimbarea pe care au făcut-o, iar artista a mărturisit răzând că, de fapt, îi expira buletinul și a zis că dacă tot îl schimbă, să-și schimbe și numele. Ei au făcut primele declarații despre fericitul eveniment, în platoul emisiunii Vorbește lumea.

„Mă simt foarte bine, mă simt doamna Constantinescu”, a spus Miki la „Vorbește lumea”, iar soțul ei a completat-o amuzat imediat: „Când o strigă cineva doamna Constinescu se uită după mama”.

„Nu ne- am anunțat familia că ne-am căsătorit și s-au supărat pe noi. Ne cerem acum scuze public față de ei”, a declarat Răzvan în emisiune.

“Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui, Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă, pentru că avem mulți prieteni!”, a declarat Miki pentru Click!.

s-a-maritatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

La ceremonia la care au participat doar mirii și nașii, Miki, în vârstă de 47 de ani, nu a vrut să îmbrace rochia de mireasă. ”Rochie de mireasă am mai îmbrăcat odată și nu mai sunt curioasă, pentru că nu o rochie te face fericită!”, a declarat solista.

Miki a înlocuit ținuta de mireasă cu o rochiță de vară vaporoasă, în nuanțe de roz. Mirele a purtat un costum de culoare maro-muștar, asortat cu o cravată cu buline. “Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună Da!”, a mai spus miki.

Cei doi se pregătesc să meargă în vacanță în luna septembrie, dacă Miki reusește să-și schimbe actele între timp, iar până atunci ei muncesc din greu, având în vedere că în următoarea perioadă au un program încărcat de cântări.

Au ajuns și în fața preotului în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, Miki și logodnicul ei, Răzvan, au ajuns şi în faţa unui preot. Momentul a coincis atunci cu căsătoria unor prieteni buni, Diana Ganea şi Mirel Cumpănaş, tot din industria artistică, care le-au fost martori la logodnă.

Miki şi Răzvan au făcut schimb de inele, iar preotul le-a citit un pasaj din Biblie. ”Ne-a făcut preotul o slujba religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași. Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer.Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele”, declara atunci solista.

Miki, care făcea furori cu muzica sa în urmă cu ceva ani, şi Răzvan Constantinescu s-au mutat recent din Bucureşti și și-au luat o casă la țară în Crevedia, județul Dâmbovița. Acolo a avut loc și cununia civilă, pe care cei doi au vrut să o țină secretă.

Citește și:

Detalii incendiare despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! Cum a ”spart” casa unui bărbat însurat

Dezvăluirile lui Anghel Damian despre relația cu Lia Bugnar. Ce spune despre talentata scenaristă