Meghan Markle şi prinţul Harry au fost miercuri, într-o vizită oficială, în Irlanda, iar în timp ce se aflau în Dublin, înconjurați de mulțime, ducesa de Sussex a vorbit cu câțiva dintre fani.  Printre aceștia s-a numărat și Fiona Moore, o admiratoare a fostei actrițe, care a avut norocul să vorbească câteva secunde cu soția roșcovanului. În mod, surprinzător, Meghan i-a mărturisit în timpul discuției că îi e dor de actorie.

Deşi  e admirată în întreaga lume și duce o viață de prințesă, alături de prințul Harry, având foarte multe beneficii în calitate de membră a familiei regală, ducesa de Sussex recunoaște că deja duce dorul la câteva lucruri la care a fost nevoită să renunțe, iar cel mai tare îi lipsesc zilele în care se afla pe platoul de filmare.   „I-am spus că sunt o mare admiratoare  a serialului «Suits» și i-am zis că îmi lipsește , și mi-a răspuns «Şi mie îmi lipseşte serialul». Era foarte relaxată şi zâmbitoare”, a  declarat Fiona Moore pentru revista Hello.

Citește și: Manuela Hărăbor, vacanță în Bulgaria! Nu degeaba e considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. Imagini de colecție cu „Pădureanca”

Meghan Markle s-a retras din serialul „Suits”, în luna aprilie

În luna aprilie, Meghan s-a retras din serialul de succes „Suits”, unde juca rolul personajului principal, Rachel Zane. În finalul sezonului șapte, rachel s-a căsătorit cu Mike Ross, interpretat de actorul Patrick J. Adams. Cei doi au avut o scenă extrem de emoționantă, în care Rachel mergea la altar pe medolia lui Jonh Legend, „All of Me”.O lună mai târziu, Meghan a mers și în viața reală, în fața altarului pentru a se căsători cu prințul Harry, devenind ducesă de Sussex.

 

Deși a renunțat la actorie, Markle încă mai păstrează legătura cu actorii din serialul, care a făcut-o celebră, iar mulți dintre ei au fost invitați și la nunta ei. Printre aceștia s-au numărat Patrick J. Adams, Gina Torres, Gabriel Macht, Sarah Rafferty și Rick Hoffman.

Citește și: