Pregătirile pentru lansarea show-lui „Bravo, ai stil!” au intrat în linie dreaptă. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, și membrii juriului – Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, au început filmările, alături de cele 10 concurente aspirante la titlul de Cea mai stilată femeie din țară.

Vor evolua nu fotomodele, ci femei simple, mame, studente, fiice, unele mai vocale, altele mai timide, dar toate dornice să demonstreze că știu să își pună în valoare personalitatea prin ținutele alese.

Show-ul „Bravo, ai stil!”, care are la bază formatul internațional „My Style Rocks”, debutează în 22 august, la Kanal D, și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 17:00, și în fiecare duminică, de la ora 20:00. În timpul săptămânii, 10 concurente vor face tot posibilul pentru a demonstra că au atitudinea și stilul potrivite pentru a cuceri juriul și pe contracandidate. În galele din weekend vor avea loc eliminările, integrate în spectacole de anvergură, cu invitați speciali din diverse domenii: muzică, film, televiziune, fashion. Aceștia vor avea și putere de jurați, părerea lor despre concurente cântărind în decizia finală a galei respective.

Concurentele își apreciază reciproc ținutele

La rândul lor, concurentele își apreciază reciproc ținutele, având și ele puterea de eliminare din concurs asupra contracandidatelor.
„Faptul că fetele își comentează între ele ținutele dă naștere la situații tensionate. Unele dintre concurente își apără ținutele ca leoaicele nu numai între ele, dar și când își prezintă alegerile juraților”, povestește Ilinca Vandici.

Credit foto: Kanal D

Ilinca Vandici

Marele premiu, în bani și o carieră în televiziune

La finalul concursului o singură concurentă va fi câștigătoare. Aceasta va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de lei și i se vor deschide porțile unei cariere în televiziune.

Credit foto: Kanal D

Credit foto: Kanal D

Platoul show-ului ”Bravo, ai stil!”

 

Credit foto: Kanal D