Delia ar plăti bilet la un spectacol de-al basarabeanului Andrei Ioniță

Unul dintre cele mai emoționante numere de la X Factor a fost susținut de Andrei Ioniță. Rebelul basarabean îndrăgostit de rădăcinile și cultura sa a ales să interpreteze cu foarte multă pasiune versurile poeziei „Rugă pentru părinți”, de Adrian Păunescu. Emoția a străbătut prin toții porii, iar acesta a mărturisit că ar vrea să aducă recitatul la nivel de muzică. Delia a fost cucerită, astfel că l-a ales pe Andrei pentru Galele live în defavoarea celei cu care s-a duelat, Sasha Călinescu. Decizie grea atât pentru jurată, cât și pentru Andrei, care a mărturisit că o place foarte mult pe Sasha și o apreciază nu doar pentru talentul ei, cu și pentru faptul că e un om special.

„Mi-e ciudă că sunt cu ea la duel, e specială, are zâmbet de ciocârlie, ar face orice băiat să înnebunească. Îmi place de ea”, a spus Andrei la X Factor, alimentând suspiciunile celor din jur cum că între ei doi s-ar putea lega o idilă.

Copiright Mihai Stetcu_Antena1_X Factor_20151002_0892

Copiright Mihai Stetcu_Antena1_X Factor_20151002_0825

Delia a fost însă convinsă de prestația basarabeanului și a declarat că Andrei Ioniță este până acum singurul concurent din acest sezon X Factor pentru care ar plăti un bilet la spectacol pentru a-l vedea.
Tot în echipa Deliei spectacolul a fost la înălțime în duelul dintre Dana Marchitan și Anastasia Ursu, astfel că juratei i-a fost greu să aleagă. Dana a mizat nu numai pe vocea ei, ci și pe o apariție cu totul și cu totul neașteptată pe scenă, de-a dreptul explozivă, în vreme ce Anastasia a combinat în numărul ei fluierul cu o… portavoce. Factor X la cote înalte, așa s-ar putea defini duelul celor două, dar, la final, numai una dintre ele putea merge mai departe, iar Delia a decis să mizeze pe Anastasia.

Alex Vasilache merge mai departe

Cel de-al treilea concurent care ajunge în echipa Deliei la Galele live este Alex Vasilache, cunoscut din trupa Jukebox, a cărui energie l-a eclipsat vineri seara pe carismaticul Randy Roberts.

Copiright Mihai Stetcu_Antena1_X Factor_20151002_1468

Trupele vor fi și ele reprezentate în categoria coordonată de Horia Brenciu de trei banduri diferite, dar care cu siguranță vor oferi telespectatorilor momente emoționante. Italienii s-au duelat între ei vineri seara la X Factor, astfel că focoasele de la Tea Rock le-au ținut piept efervescenților Thomas și Amato, adică Tomato. Cei din urmă au fost cei dintâi, pentru că Horia a decis să îi aleagă pe ei, iar cei doi italieni au mărturisit că și-au promis unul altuia că dacă vor intra în Gale, își vor tatua semnul X Factor. Și cei de la B52 au făcut impresie pe scenă și s-au dovedit mai puternici decât gemenele de la Twins, care și-au încheiat astfel drumul la X Factor. Iar grupul Bravissimo, cea de-a treia trupă aleasă de Horia să intre în Gale, nu a avut rival la duel, iar momentul pe care l-au prezentat a fost un adevărat număr de teatru, muzică și operă.

Bănică i-a ales pe Erika, Florin Răduță și Endy Glikman

Aflate la polul opus, Xenia Chitoroagă și Erika Isac l-au pus în dificultate pe Ștefan Bănică atunci când a trebuit să aleagă. Dacă prima a emanat sensibilitate, cea de-a doua concurentă a fost ca un uragan pe scena X Factor. „O fată care rupe scena sau una care reușește să transmită o lume a emoțiilor. Cu cine să merg mai departe?”, s-a întrebat gânditor juratul. „Erika Isac merge în Galele live, dar vreau să le aplaudați pe amândouă”, a decis Ștefan. Cel care o va însoți pe Erika în Gale în echipa lui Ștefan Bănică este Florin Răduță, care a câștigat duelul cu Mădălina Căuș, iar cel de-al treilea ales în categoria juniorilor este Endy Glikman, care l-a învins pe Paul Bătinaș cu o interpretare impresionantă a unei piese semnate de Hozier.

Copiright Mihai Stetcu_Antena1_X Factor_20151002_1650

Săptămâna viitoare, pe 18 decembrie, de la ora 20.30, X Factor dă startul Galelor live.

Copiright Mihai Stetcu_Antena1_X Factor_20151002_2292

X Factor

Credit foto: Antena 1 (Mihai Stetcu)