Rockerul de la Tokio Hotel, în vârstă de 29 de ani,  și celebrul fotomodel s-au căsătorit prima data, la primăria din  Beverly Hills, în februarie, în cadrul unei cununii secrete, la doar două luni după ce s-au logodit. Însă, pentru cununia religioasă lucrurile și-au dorit ceva cu totul special. Ei au ales să-și unească destinele în Capri, Italia,  pe 3 august, la bordul unui yacht de lux, unde au fost invitaţi doar familiile şi prietenii apropiaţi ai celor doi miri.

Heidi Klum si sotul ei au plecat in luna de miereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Desi se află la a treia căsătorie, Heidi Klum a purtat o superbă rochie de mireasă alba  ivory, cu umerii goi și mâneci bufante, ornată cu multe paiete, în timp ce mirele s-a asortat cu frumoasa lui parteneră şi a purtat un costum alb.

Revista People a dezvăluit că Heidi și Tom au ales să facă nunta la bordul unuia dintre cele mai luxoase yacht-uri din lume, denumit Christina O. Ceremonia a fost oficiată  chiar fratele geamăn al mirelui, Bill Kaulitz, care este, de asemenea, membru al formaţiei Tokio Hotel. Ulterior, Heidi s-a schimbat într-o rochie albă simplă, strânsă pe corp.

 

Cei doi au început o relație la începutul anului 2018, însă iubirea dintre ei este atât de mare, încât acesta a convins-o pe Heidi să meargă în fața altarului pentru a treia oară. Mai mult, presa americană scrie că Heidi ar fi din nou însărcinată și cei doi se pregătesc să devină părinți. În plus, ei au ales să-și petreacă luna de miere tot în Capri, pe iaht, de unde au postat mai multe imagini. O fotografie în care fostul fotomodel apare cu sânii la vedere a strâns rapid peste 400.000 de like-uri.

Heidi Klum are 4 copii

Heidi şi Tom Kaulitz (29 de ani), chitaristul trupei Tokio Hotel s-au afișat pentru prima dată împreună în public în mai anul trecut. Vedeta nu pare deloc deranjată de diferența de vârstă dintre ei de 17 ani. Ea a fost cea care a făcut anunțul logodnei pe rețelele de socializare.

‘Este cea mai dulce, grijulie şi iubitoare persoană. Mă simt atât de norocoasă. Nu-mi amintesc ultima dată când am fost atât de fericită în viaţa mea. E absolut minunat. Poate pentru că el e de origine germană şi ne înţelegem într-un mod diferit’.

Vedeta a mai fost căsătorită cu Ric Pipino timp de 5 ani din 1997 până în 2002, iar în 2005 s-a căsătorit cu artistul Seal. Cei doi au divorțat după 9 ani de mariaj și au împreună patru copii: două fete- Lou (10 ani) și Leni (15 ani)- și doi băieți Johan (12 ani) și Henry-14 ani.

Citește și: