Artista este oficial din nou singură, după cum arată documentele unui tribunal din SUa, obținute de Radar Online. Blige și Issacs nu au voie să dezvăluie detalii ale divorțului, iar dacă unul dintre ei încalcă înțelegerea celălalt îl va chema în instanță.  Divorțul a fost finalizat pe 20 iunie, miercuri.

Cunoscuta artistă, în vârstă de 47 de ani, a semnat actele de divorț în iulie 2016, după aproape 14 ani de căsnicie cu Issacs, care a fost fostul ei manager, dar abia acum au reușit să ajungă la o înțelegere după mai multe certuri. Cei doi sunt obligați să-și împartă toate proprietățile, în mod egal.

Citește și: Marele anunț făcut de Kate Middleton și de prințul William, la două luni după ce au devenit părinți pentru a treia oară

Artista susține că Martin doar a pretins că o iubește

Artista l-a acuzat, în septembrie 2017, că este o persoană interesată, care doar a pretins că o iubește, dezvăluind că Kendu a înșelat-o de nenumărate ori.

Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane – „R&B”, „rap” şi „pop & gospel”.

În luna ianuarie, artista a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, SUA. Mai mult, Blige spunea că s-a folosit de drama din viața ei personală pentru a-și construi rolul din filmul „Mudbound”, de Dee Rees, pentru care a primit o nominalizare la Oscar 2018. De altfel, anul acesta, Mary J. Blige a scris istorie fiind prima persoană nominalizată la aceeaşi ediţie Oscar într-o categorie dedicată interpretării actoriceşti şi una dedicată celui mai bun cântec.

În timpul căsătoriei, Mary J Blige a devenit mama vitregă a celor trei copii ai lui Isaacs dintr-o relație anterioară a acestuia — Brianna, Jordan și Nas—, însă cântăreața afirmă în prezent că nu mai are nicio obligație față de ei.

Citește și: