Hilaria, 33 de ani, a postat o imagine cu ea întinsă pe jos, iar fiica ei, Carmen, în vârstă de patru ani stă cu capul pe burta ei. Fiul ei Rafael (2 ani) și bebelușul Leonardo (1 an), stau, de asemenea, lângă mama ei, iar în poză este surprins și Alec care se uită la ei.

„Echipa noastră de Baldwinitos se mărește din primăvară. O să fac un tort special să le spun dacă e băiat sau fată”, a scris Hilaria.

Vedeta a revenit apoi cu tortul promis, care la interior este bleu, Alec și Hilaria dezvăluind astfel că vor avea un băiețel.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Fiica celebrei actrițe Angelica Rivera a împlinit 21 de ani. Ea a moștenit și talentul și frumusețea mamei sale. Este superbă

Hilaria este îndrăgostită de Alec de când avea 4 ani

Povestea de iubire dintre Hilaria (33 de ani) și Alec Baldwin (59 de ani) poate să bată scenariul și celui mai siropos film de la Hollywood.  Ea a dezvăluit că este îndrăgostită de soțul ei, Alec, de când avea doar patru ani și el 30 de ani, când l-a văzut într-un film, și nu se gândea niciodată că va deveni chiar soția lui.

Hilaria, care este instructoare de yoga, și Alec s-au căsătorit în iunie 2012 catedrala St. Patrick din New York, iar cei doi formează un cuplu foarte solid, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Alec este foarte mândru de soția lui și nu ratează nici un eveniment la care se poate afișa la brațul ei, cei doi părând mereu extrem de îndrăgostiți.

Ei au împreună trei copii, o fetiță, pe nume Carmen (3 ani) și doi băieți, Rafael (un an și 10 luni) și Leonardo (7 luni).

Acesta este al doilea mariaj al lui Alec Baldwin, care a fost căsătorit cu Kim Basinger între anii 1993 şi 2002.

Citește și: