După ce, în urmă cu câteva zile, vedeta a anunțat că povestea de dragoste dintre ea și tatăl copilului ei a ajuns, din nou, la final, cei doi și-au tot aruncat săgeți prin intermediul rețelelor de socializare. De această dată, Marius Elisei a transmis un mesaj tranșant.

S-au despărțit, dar se pare că „războiul” dintre ei încă nu s-a terminat și tot mai au lucruri de împărțit. Atât Oana Roman, cât și Marius Elisei își aruncă săgeți și aluzii prin intermediul rețelelor de socializare.
Inițial, fiica lui Petre Roman a anunțaț despărțirea de fostul ei partener de viață. Ulterior, acesta a confirmat ruptura și a spus că nu vrea să mai aibă de-a face cu mama copilului său, iar acum, a transmis din nou un mesaj tranșant.

”Lasă-mă așa cum sunt eu…”

În urmă cu doar câteva zile, anunțul potrivit căruia Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează, din nou, un cuplu, la aproape doi ani după ce s-au împăcat, a uimit întreaga lume mondenă. De atunci, cei doi își tot transmit diverse mesaje prin intermediul rețelelor de socializare. Cel mai recent a fost cel lansat de Marius Elisei.

„Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit.

Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești, lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează”, a transmis Marius Elisei pe Instagram, cu dedicație clară către fosta soție.

Prin mesajul făcut public, fostul soț al Oanei Roman, dă de înțeles că vedeta ar face unele comentarii la adresa lui, fapt care îl deranjează.

„Parcă eram fugită de la pușcărie”

Anterior, și Oana Roman, care mereu ține legătura cu fanii ei, avusese o postare în care nu s-a putut stăpâni să nu se refere și la tatăl copilului ei.

Rămasă singură după plecarea de acasă a tatălui copilului ei, Oana Roman le-a povestit fanilor că în sfârșit a ieșit în oraș în tihnă, fără a mai da socoteală, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani.

Concret, Oana Roman a scris pe rețelele de socializare faptul că este fericită că poate ieși din nou în oraș cu prietenii, fără să se justifice, așa cum era nevoită să facă în timpul căsniciei cu Marius Elisei.

”Nu se întâmplă lucruri spectaculoase în viața mea în momentul acesta. Stau mai mult acasă. Aseară am ieșit la masă cu o prietenă. Am simțit că parcă eram fugită de la pușcărie.

Am stat numai în casă zilele astea. Nu-mi place să stau în casă. (…). Nu-mi place să stau în loc, dar aveam nevoie aseară să ies și să nu mă simt vinovată că am ieșit cu o prietenă în oraș, așa cum m-am simțit ani de zile. Practic, pentru orice ieșire trebuia să mă justific.”, a spus Oana Roman în mediul online.

Acum câteva zile, Oana Roman dădea vesteac șoc că ea și Marius Elisei s-au despărțit definitiv, explicând și de ce.

”Eu sunt singură și mă ocup de tot singură, pentru că într-un final Marius a decis să plece de tot. Era de așteptat. Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

„Nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată”

Marius Elisei a fost ceva mai radical, când a vorbit despre despărțire, dând de înțeles faptul că cei doi nu mai sunt deloc în relații bune.

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea.

E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public.

”Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a spus Marius Elisei.

Replica Oanei a venit imediat, ea arătându-se mirată și chiar măgulită, într-o oarecare măsură, că fostul ei soț o numește ”fată”.

Vezi și Pozau zâmbitori și îndrăgostiți, iar vestea a venit ca o bombă: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv! Primele declarații și ce a dus la ruptură

Citete și:

Florin Călinescu s-a vindecat de televiziune și s-a reorientat: „Libertatea mea de acum începe”. Ce se apucă să facă la 66 de ani

Urlete, jigniri și scandaluri la Survivor, pe bandă rulantă: „Încerci să ieși în evidență ca o pițipoancă de 16 ani”