N-ai zice că sunt dive la Hollywood! Când sunt pe stradă sau acasă, nemachiate, chipurile divelor nu seamănă cu apariţiile lor strălucitoare, de pe covorul roşu. Fără machiaj, unele dintre ele sunt de nerecunoscut.

În spatele marelui ecran, în viața de zi cu zi, frumoasele de la Hollywood arată ca orice femei obişnuite. Nu au nimic din strălucirea pe care o afişează pe covorul roşu, când apar machiate și îmbrăcate în rochii de Oscar. Celebrităţi precum Eva Longoria, Katie Holmes, Jennifer Garner, Cardi B, Alicia Keys, Halle Berry sunt frumoase și naturale, dar arată complet diferit. Paparazzii le pândesc la tot pasul, până reuşesc să le surprindă aşa cum arată, de fapt, fără machiajul salvator.

Cum arată vedetele fără machiaj și fără filtre

Și în România avem o mulțime de vedete care se prezintă foarte bine fără „tencuială”, dar care sunt dependente de machiaj, pentru că profesia le cere. De multe ori se afișează însă pe rețelele sociale și fără strop de farduri sau fără fond de ten, iar fanii sunt plăcut surprinși și le felicită. Andra, Andreea Bănică, Cristina Șișcanu și Lidia Buble sunt doar câteva dintre vedetele noastre, care au curaj să apară naturale.

Alicia Keys, fără machiaj. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Citește și: Dovada că posteriorul lui Jennifer Lopez nu arată deloc ca în reclame. 5 poze dureros de reale, surprinse de paparazzi

Citește și: Lor nu le pasă de celulită și vergeturi! 10 dive surprinse în costum de baie, la plajă. Sunt celebre, bogate și adorate de toată lumea