Vremea schimbărilor nu s-a sfârșit pentru prințul Harry și Meghan Markle, spune astrologul. Potrivit lui Debbie Frank, pentru Meghan Markle este foarte important comunicarea. Iar anul acesta ducesa se va face auzită, va devein din ce în ce mai vocală, o prezență tot mai impunătoare.

Va aborda teme controversate și asta foarte curând. Încet-încet, va reveni la stadiul de celebritate, chiar dacă ea și prințul Harry au intrat într-un con de umbră în ultima vreme.

Astrologul crede că vor fi niște fricțiuni în cuplu, în acest sfârșit de primăvară, dar lucrurile se vor regla în vară, sub influența binefăcătoare a lui Jupiter.

Vor devein un cuplu și mai sudat, și mai puternic, și mai vizibil.

Vor exista piedici pentru Meghan, care îi vor încetini drumul. Un moment tensionat va fi pe 5 iulie, când va avea loc o eclipsă, iar plecarea lor din regat și disensiunile cu familia regală vor fi repuse pe tapet.

Încrederea și visurile pe care le are Meghan vor fi serios puse la încercare, dar odată trecut acest moment, spre sfârșitul anului ar putea veni marea surpriză. În decembrie duces ava tăia legătura complet legătura cu trecutul și atunci un miracol se poate întâmpla.

Potrivit astrologului, ar putea fi vorba despre încă un copil. Meghan trece printr-o perioadă de profundă transformare, care ar putea avea aceast deznodământ, e de părere astrologul.

În decembrie 2019, astrologul prezisese că ceva uriaș se va întâmpla în familia regală și că cei mai afectați vor fi Meghan și Harry.

Vezi și Meghan Markle este însărcinată sau nu? Gestul care dezvăluie tot

Citește și: