Vlad Ross, un astrolog ucrainean respectat, ale cărui previziuni s-au împlinit în trecut, a vorbit recent despre cum se va termina războiul și ce se va întâmpla cu Putin, dar și cu Zelenski.

Vladimir Putin va muri anul acesta

Într-un interviu acordat în anul 2020, astrologul Vlad Ross a prevestit la ce să se aștepte Ucraina în 2022. A pomenit și despre război, dar a prezis și ce îi rezervă viitorul lui Vladimir Putin, precum și cine va fi următorul președinte al Ucrainei.

Invazia Ucrainei de către Rusia nu ar fi trebuit să fie o surpriză pentru nimeni care a fost atent, întrucât Vladimir Putin și-a anunțat intențiile cu mult timp înainte, însă șeful de la Kremlin are Soarele în Balanță, iar Balanța poate fi un maestru manipulator atunci când Scorpionul este în creștere în diagramă, spune Vlad Ross.

În plus, Vlad Ross, în urmă cu doi ani, a prezis moartea lui Vladimir Putin și o posibilă depresie a lui Volodimir Zelenski.

Ce l-ar aștepta pe Volodimir Zelenski

De asemenea, cel mai important aspect din horoscopul lui Volodimir Zelenski, conform astrologului ucrainean, pentru că s-a născut în ziua Tatianei, pe 25 ianuarie, este că va avea o perioadă foarte grea. „În general, este extrem de dificil, aceasta este februarie, martie, aprilie. Este în acest moment că Saturn va fi un simbol al dificultăților și obstacolelor, mare nenorocire.

Va avea o perioadă atât de dificilă. Va exista o confruntare cu opoziția. Se vor exercita unele presiuni asupra lui de către noua administrație care a venit în America, condusă de Biden, de altfel, pe care l-am prezis. În general, toate acestea va trebui să le depășească.

Zelenski poate fi acoperit de depresie. În general, el poate spune: La naiba, sunt obosit, plec. Descurcă-te singur.

Cel puțin aceasta este cea mai dificilă perioadă. Dacă totuși președintele va depăși această perioadă de criză din viața sa și va intra în vară-toamnă, atunci foarte probabil că în toamnă va avea loc o realegere a parlamentului. Nu dau 100%, dar poate 80”, spune Vlad Ross despre Volodimir Zelenski.

Vladimir Putin ar fi grav bolnav

Vlad Ross a vorbit și despre viitorul lui Vladimir Putin, iar astrologul susține că previziunile sale sunt aproape 100% reale, unele dintre ele fiind deja dovedite. „Unii politologi au început să mă citeze că își va sărbători ultima zi de naștere pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, acesta va fi ultimul an din viața sa. Recent, am aflat că se află în ultimul stadiu de cancer. Parkinson, dar nimeni nu a anulat cel de-al patrulea stadiu al cancerului.

Deci, după ce Putin nu va mai fi în viață, vom face imediat pace și Rusia va înceta să mai atace pe toată lumea, iar între Ucraina și Rusia se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv un acord economic. Inclusiv petrol, gaze, etc”, a mai spus Vlad Ross, potrivit Telegraf.

Vezi și Carmen Harra, despre cum se va termina acest război și ce se va întâmpla cu Putin: ”El nu va mai fi la conducerea Rusiei pe parcursul acestui an”

Citește și:

Roxana Ciuhulescu a primit o veste foarte proastă după Survivor România: ”Nu sunt pregătită”

George Burcea, dezvăluiri controversate după divorț: ”A fost nevoie să ne căsătorim”