Dacă priviți pozele de pe Instagram ale vedetelor, veți vedea perfecțiunea întruchipată. Talie de viespe, piele fină, coapse tonifiate, chip de porțelan. În schimb, pozele neretușate, surprinse de paparazzi, ne readuc la realitate. În plus, în ultimii ani, odată ce curentul de „body shaming” a luat amploare pe Internet a apărut și opusul, adică trendul „body positivity”. Asta încearcă să promoveze și vedeta din imaginile de mai jos, nimeni alta decât una dintre cele mai prolifice artiste la nivel mondial, Camila Cabello.

Camila Cabello și-a arătat toate imperfecțiunile la plajă

Ea a fost surprinsă de paparazzi la plajă, bucurându-se de o baie cu pietenii. În apropierea ei se afla mereu un tânăr chipeș, posibil nou iubit, și care seamănă foarte mult cu Shawn Mendes, fostul partener al Camilei. Solista și-a afișat, nestingherită, toate imperfecțiunile. Nu a fost deranjată de „colăceii” de pe burtică, de „aripioare” sau de celulită. Experiența neplăcută pe care a avut-o anul trecut a trezit-o la realitate și a decis să nu mai ducă un război cu propriul corp.

„Tocmai alergam în parc, îmi vedeam de treaba mea, încercând să mă mențin în formă, sănătoasă. Și port un top care îmi arată burtica. Și nu am ascuns asta, pentru că alergam ca o persoană normală, care nu stă să-și tragă burta tot timpul”, povestea solista. „Mi-am amintit că să fii în război cu corpul tău nu mai e la modă”, spunea solista anul trecut într-un filmuleț publicat pe TikTok, după ce a fost criticată pentru acea apariție.

Camila CabelloSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Cabello, care a făcut parte din grupul Fifth Harmony înainte de a îşi începe cariera solo, a devenit celebră la nivel mondial cu piesa „Havana” şi albumul „Camila” (2018), care a debutat pe primul loc în 110 topuri diferite ale iTunes şi a fost certificat cu platină. Camila Cebello, născută pe 3 martie 1997, are peste 60 de distincţii în palmares, între care 5 American Music Awards, 2 Latin Grammy, 5 MTV Europe Music Awards, 4 MTV Video Music Awards, dar şi 3 nominalizări la Grammy.

În noiembrie 2021, Camila Cabello și artistul canadian Shawn Mendes s-au despărțit după doi ani de relație. „Am decis să punem punct relațiie noastre romantice, dar dragostea noastră unul pentru celălalt, ca oameni, este mai puternică ca niciodată. Ne-am început relația din postura de cei mai buni prieteni și vom continua să rămânem așa. Vă apreciem sprijinul arătat până acum de și acum înainte. Camila și Shawn”, anunțau cei doi pe rețelele sociale.

Citește și: A dat-o uitării pe Camila. Shawn Mendes a fost surprins în brațele altei femei

Citește și: Așa arată o femeie normală! Iubita lui Cristiano Ronaldo, cu celulită, „colăcei” și „aripioare”, la plajă. Cum au prins-o paparazzi pe Georgina Rodriguez