E de ajuns să privești doar o fotografie cu vedeta în vârstă de 43 de ani ca să îți dai seama, chiar dacă până acum ai trait într-o gaură neagră, că prin toți porii Andreei Marin transpare încrederea în ea.

Câteva secunde să o vezi la TV sau la un eveniment public și știi că e stăpână pe viața ei și nu așteaptă nimic, de la nimeni. Asta, chiar dacă acceptă ca, pentru o vreme, anumiți bărbați să facă patre din viața ei, să contribuie la fericirea ei. Acum, ea formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, cu care ar vrea să aibă și un copil.

Perna buclucașă

Nu poți să nu te întrebi cum reușește să țină mereu capul sus. Sigur, răspunsul îl are doar ea. Dar încrederea în propria persoană e ca un puzzle, format din sute, mii de piese. Iar una dintre acestea ar putea fi… o simplă pernă. O pernă cu chipul ei, al Andreei Marin.

Vedeta a postat, marți dimineață, o fotografie cu ea în pat, abia trezită. În pajama, nemachiată, cu părul strâns într-o coadă, e ca de obicei: frumoasă și încrezătoare. Așa după cum remarcă și fanii, pe bună dreptate: ”Asta …da frumusețe… și nemachiată!”.

Buna dimineata, Soare! Unde te ascunzi, nastrusnicule? In inima mea?! Iesi afara, straluceste pe cer, sa ne bucuram cu totii de tine! #goodmorningworld #riseandshine #cherishyourlife #pretuiesteviata

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Un alt fan o numește simplu ”păpușă frumoasă” și îi urează o zi de milioane.

Apoi, discuția fanilor se mută pe tema lungimii părului divei, iar părerile sunt împărțite. Unii sunt de părere: ”Îți sta superbbbbbb cu parul lungggg!!!!!”, în timp ce alții exclamă, totuși împăciuitori: ”Rămâneți la părul scurt. Este foarte modern! Sunteti foarte frumoasă, deci va sta bine oricum!”

Însă nu ai cum să nu vezi, în planul secundar al fotografiei, o pernă cu chipul Andreei Marin. Iată, așa ar putea începe o zi cu o doză sănătoasă de încredere în propriul eu!

Foto: Instagram

Citește și: