Daveigh Chase avea doar 12 ani când o interpreta pe Samara Morgan în filmul „The Ring”, iar look-ul ei înfricoșător a făcut-o celebră în întreaga lume. Acum are 27 de ani, și s-a schimbat total, fiind de nerecunoscut. Cu ochii albaștri, buze pline și părul blond, Chase s-a transformat într-o femeie extrem de sexy și de frumoasă.  Rolul Samarei din celebra peliculă i-a adus numeroase premii, printre care și  „Best Villian”, la MTV Movie Awards, în 2003.

The RingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Îți mai aduci aminte de Adela Noriega, ”regina telenovelelor”? Astăzi împlinește 48 de ani. Cum arată acum regina telenovelelor și cum e viața ei după ce a renunțat la actorie

Este actriță, cântăreață și fotomodel de succes

Ea postează, în mod regulat, imagini cu ea pe Instagram în care își etalează silueta de invidiat și look-ul impecabil. Ea locuiește în Los Angeles și este o cântăreață,  fotomodel și actirță de succes, având la activ numeroase apariții în filme.

Mai mult, pentru că știe că imaginea ei din film care este șocantă și îngrozitoare, Chase și-a întrebat fanii dacă pentru seara de Haloween ar fi o idee bună să se deghizeze în Samara.

Citește și: