Theo Rose (26 de ani) a fost recent invitată la podcastul lui Mihai Bobonete. Artista este în centrul atenției acum, și datorită relației ei cu regizorul Anghel Damian, pe acre îl va face și tătic, dar și datorită proiectelor de la TV în care este implicată.

Ce a găsit Mihai Bononete în telefonul lui Theo Rose

„Îmi dai mie telefonul tău și ne uităm pe ultimele căutări de la Google search. Să vedem ce ai căutat ultima oară…”, o anunță Bobonete pe Theo Rose, după care nici nu se uită bine în ecran, că și exclamă! „1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 căutări cu bebelușul Adelinei Pestrițu? Vrei să faci o crimă? Opt căutări, nene, adică e prea mult!!!”. „Stai să îți spun ce s-a întâmplat: a postat acum recent o poză cu fetița ei, mare fiind. Eu nu am mai văzut-o de când era bebeluș și am vrut să văd transformarea. Deci e superbă fii-sa”, a explicat Theo Rose.

Citește și: Poze unice cu fiica Adelinei Pestrițu, după doi ani de „embargo” în online. Motivul pentru care Adelina a arătat-o din nou pe Zeny. Fetița are 4 ani și e ca o păpușă

„Uraganul FIONA?”, o mai întreabă Mihai Bobonete. „Da, am văzut eu la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» că îi amenința pe ăia și am intrat să văd despre ce e vorba”, spune Theo, la podcast. „Lista capitalelor lumii?” „Da, nu mai știu ce am căutat, la Iran parcă”.

„Psychotic child beth? Ce e asta? Ce e asta?”, întreabă, contrariat, actorul din „Las Fierbinți”. „O fetiță, Beth, psihopată, voia să-și înjunghie fratele și părinții. S-a făcut și un documentar despre asta. Ei, gagica aia e foarte bine azi, e scriitoare”, a mai spus Theo Rose, dar nici nu a apucat să încheie propoziția, căci Bobonete a început să râdă în hohote. „Ai căutat cacao cu lapte rețetă pe Google?”, întreabă, el, râzând. „Nu, măi, stai să-și expic. Faza e că eu nu știu câte lingurițe să pun”, s-a disculpat Theo Rose. Alte căutări au mai fost cu Aaron Carter, solistul care a decedat pe 5 noiembrie 2022, și cu Laura Stoica, artista care ar fi împlinit 55 de ani pe 10 octombrie.

Citește și: FOTO Theo Rose a ieșit la film cu viitorii socri. Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Anghel Damian. Acesta a făcut și primele declarații despre sarcina iubitei

Citește și: E oficial! Theo Rose a confirmat că e însărcinată cu Anghel Damian: „Da, e adevărat…”