Se pare că fostul soț al modelului Miranda Kerr, cu care are și un copil, este și o persoană cu atitudine, care ține să-și spună părerea atunci când are una. Actorul s-a arătat extrem de deranjat că cineva din public folosea iPad-ul în timp ce actorii erau în plin proces creativ. Prin urmare, a oprit reprezentația și i-a spus persoanei respective, cu o voce ușor ridicată: ”Vreau să pui iPad-ul acela deoparte acum!”.

Sigur, poate formula aleasă pentru a comunica spectatorului că ar fi drăguț să acorde întreaga atenție celor de pe scenă și să nu-i deranjeze pe cei din jur nu a fost cea mai elegantă, dar, în final, a avut dreptate.

”Lasă deoparte afurisitul ăla de iPad. Eu aștept!”

Însă pentru că spectatorul nu s-a conformat, peste ceva vreme, Orlando Bloom a oprit din nou piesa, adresându-i-se și mai puțin elegant spectatorului nerespectuos: ”Lasă deoparte afurisitul ăla de iPad. Eu aștept”.

Potrivit unui internaut care a asistat la întreaga scenă, se pare că spectatorul căruia i s-a adresat Bloom încerca, de fapt, să-l filmeze. Mai mult, ar fi fost vorba despre o femeie.

Un alt internaut susține că modul de adresare adoptat de actor era unul propriu personajului pe care îl juca. Practic, Bloom a rămas în pielea personajului chiar și atunci când a oprit show-ul.

Se pare că nu e prima oară când Bloom procedează astfel. În timpul unui spectacol susținut recent, cineva a încercat să facă o poză cu telefonul mobil, moment în care Bloom s-a enervat și i-a spus persoanei în cauză să lase deoparte telefonul.

Britanicii fac coadă să-l vadă pe Bloom în ”Killer Joe”, o comedie neagră, mai cu seamă că există câteva scene în care actorul își arată posteriorul.

Foto: Hepta

Vezi și Orlando Bloom era înnebunit după această actriță când avea 20 de ani. Obișnuia să o spioneze

Citește și: