Puțini știu drama prin care a trecut Alexandra Ungureanu în urmă cu 14 ani, când ambii părinți au fost diagnosticați cu cancer, în aceeași perioadă. Dacă mama Alexandrei a ieșit învingătoare în lupta cu cancerul, tată ei a fost ucis de boală.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit… a mai durat două luni.

Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a povestit Alexandra abia în 2013, pentru „Poveștiri Adevărate”, de la Acasă TV.

În perioada în care tatăl ei se lupta pentru viaţă, Alexandra a trecut prin clipe de coşmar şi plângea pe unde apuca. „Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine.

După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, a mai declarat solista.

Alexandrei i-a mai rămas doar mama, cu boala căreia a luptat până în pânzele albe. Cele două sunt acum nedezlipite, iar Alexandra are grijă ca mamei ei să nu-i lipsească niciodată nimic.

Acum, cele două se pregătesc să plece în aventura vieții lor. Solista în vârstă de 39 de ani e convinsă că, la „Asia Express”, mama îi va fi cel mai important sprijin.

”Am niște tabieturi și simt că am nevoie de o nebunie. Mama e superbă și e un om foarte mișto și sper ca lumea să o cunoască așa cum e, ea are temerea asta că e învățătoare, a ieșit la pensie anul trecut, îi e teamă de generațiile care se vor uita și speră să nu se facă de râs”, a spus Alexandra Ungureanu la Antena Stars.

Cântăreața speră ca în aceast concurs să-și învingă frica de înălțime, dar și de spațiile închise, cu ajutorul mamei ei, cu care e sigură că va face o echipă de excepție. ”Vom încerca să compensăm limitele fizice cu alte atuuri. Mama e în permanență în picioare, are o energie și nu se culcă până nu notează tot ce a avut de făcut.

O să fie foarte greu, eu cu ea mă bazez pe comunicare, eu cred că e genul de om care poate să covingă pe oricine de orice”, a mai spus Alexandra Ungureanu.

Vezi și Lidia Buble și Mihai Petre, printre concurenții surpriză la Asia Express – Drumul Împăraților

Citește și:

Cum a fost fotografiată cea mai frumoasă fetiță din lume. A împlinit 20 de ani și e schimbată total

La doar două luni de când a devenit mămică, Gina Pistol a pozat în costum de baie: „Am învățat să mă accept”