Vezi și Asia Express sezonul 4. Cine este Lorelei Bratu, cel mai cunoscut model plus size din România, și care e filosofia ei

Zarug se numără printre cei 18 concurenți de la „Asia Express”, sezonul 4, însă foarte puțini știu cu ce se ocupă în viața de zi cu zi și cine este el, de fapt.

Concurentul nu este foarte cunoscut pe micile ecrane, însă se bucură de un succes răsunător în mediul online, acolo unde este foarte activ și își ține comunitatea de prieteni la curent cu cele mai importante evenimente din viața lui.

“Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta. Diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc.

Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred ca va fi the best middle life crisis ever”, a mărturisit Zarug, conform Click!.

Cine este Zarug, concurent al sezonului 4 Asia Express

Zarug a cochetat cu televiziunea, însă a preferat să își desfășoare activitatea pe rețelele de socializare. Deși nu este o figură foarte cunoscută de public, Zarug se mândrește cu o carieră în lumea modei, unde este designer vestimentar.

De asemenea, în anul 2018, Mihai Dan Zarug și-a făcut simțită prezența și în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. Singurul lucru pentru care nu aș fi venit la această emisiune este frica de penibil. (…)”, spunea el atunci.

”Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.”, mai spunea designerul la „Chefi la cuțite”.

La cei 39 de ani, Zarug impresionează cu felul său carismatic, dar și cu stilul vestimentar extravagant. De asemenea, se bucură de peste 6.900 de urmăritori pe contul oficial de Instagram, deloc puțintrebuie să recunoaștem.

În ceea ce privește viața profesională a lui Zarug, pe care prietenii îl strigă ”Papu”, acesta a absolvit Facultatea de Drept și a lucrat în acest domeniu timp de 2 ani, ca jurist. În acest timp și-a dat seama că nu este pentru el această meserie.

„Primul meu brand a fost dedicat bărbaților, pentru că am vrut să fiu diferit de toată lumea. M-am gândit să fac o modă pentru bărbați exact așa cum îmi place mie, chiar dacă aveam numai cliente femei.

Într-un final a trebuit să renunț la această idee și să mă adresez în mod direct femeilor. La modă este pentru mine întotdeauna personalitatea și autenticul”, mai spune el.

Vezi și Asia Express sezonul 4. Mama Alexandrei Ungureanu este o învingătoare. Ea și soțul ei au fost diagnosticați cu cancer simultan. El a pierdut lupta

Citește și:

Cum a fost fotografiată cea mai frumoasă fetiță din lume. A împlinit 20 de ani și e schimbată total

La doar două luni de când a devenit mămică, Gina Pistol a pozat în costum de baie: „Am învățat să mă accept”