Ashton Kutcher a avut mari probleme de sănătate, în ciuda faptului că nu are decât 44 de ani. Avea li mai puțin când i s-a pus diagnosticul, venit ca din senin.

Actorul a fost diagnosticat cu o formă rară de vasculită. Recent, soțul Milei Kunis a vorbit despre simptomele care i-au perturbat brusc viața.

„Dintr-o dată, nu mai poți vedea”

„M-am trezit într-o zi și aveam probleme de vedere. Abia vedeam”, a declarat Kutcher pentru CBS News.

„Mi-a afectat auzul, ceea ce mi-a dat peste cap echilibrul și nu puteam să merg.”, a mai spus acesta.

Vasculita este o inflamație a vaselor de sânge, care poate provoca leziuni ale organelor și țesuturilor, conform prestigioasei Clinici Mayo. O parte dintre simptome sunt oboseala, amețelile, pierderea auzului, orbire temporară sau permanentă și dificultăți de respirație.

„Există un standard cu care te obișnuiești în viața ta, cum ar fi să poți vedea clar”, a spus Kutcher. „Și apoi, dintr-o dată, nu mai poți vedea”, a continuat el.

El anunțase deja diagnosticul în cadrul emisiunii „Running the Wild with Bear Grylls” de la National Geographic: The Challenge”, iar mai târziu a clarificat pe Twitter că totul s-a întâmplat în urmă cu trei ani și că de atunci și-a revenit.

„Vrei să-ți recuperezi sănătatea pe care ai avut-o cândva”, a mai spus Kutcher, care este și tată.

Fratele actorului s-a născut cu paralizie cerebrală

Familia lui Kutcher nu este străină de problemele grave de sănătate. Fratele său geamăn, Michael, s-a născut cu paralizie cerebrală și a suferit un transplant de inimă salvator la vârsta de 13 ani.

Căsătorit cu colega de serial de la ” That’ 70s Show”

Mila Kunis, soția actorului, și Ashton Kutcher s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru ” That’ 70s Show” , în 1998, însă, pe atunci erau doar prieteni.

El a avut o relație cu actrița Demi Moore, cu care s-a și căsătorit. Avea doar 25 de ani când a cunoscut-o, iar ea 40, fiind proaspăt divorțată de Bruce Willis. Doi ani mai târziu s-au căsătorit, dar nu a durat. În 2011 s-au separat, iar următoarea femeie din viașa lui a fost Kunis, cea care l-a făcut și tătic.

Vezi și Demi Moore, dezvăluiri din așternuturi, de când era căsătorită cu Ashton Kutcher. Ce i-a făcut actorul

Citește și:

O prezentatoare TV de la noi a spus ”Da”! Era divorțată de aproape 10 ani și mamă a unei fetițe

S-a aflat de ce a murit actrița Kirstie Allie, la vârsta de 71 de ani