Celebrul actor  a povestit că a ajuns la bungaloul din Hollywood al studentei  Ashley Ellerin,  în noaptea de 22 februarie 2001, după ce vorbise la telefon cu aceasta pentru a stabili detaliile întâlnirii și urmau să meargă la o petrecere, potrivit City News Service, citat de Agerpres.

Kutcher a mărturisit că  a întârziat însă și a sosit la locuinţa acesteia după două ore şi a găsit luminile aprinse şi uşa încuiată. Uitându-se pe fereastră, Kutcher susţine că a sesizat ceva ce semăna cu „un vin roşu vărsat pe covor”, însă nu a făcut o conexiune. „M-am gândit că am dat-o în bară pentru că am apărut târziu şi am presupus că Ellerin a plecat cu un prieten”, a declarat acesta.

Ashton Kutcher  a mers speriat la poliție

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită moartă la domiciliu în dimineaţa următoare de către o colegă cameră, iar procurorii au dezvăluit că aceasta  fusese înjunghiată de 47 de ori, chiar în seara în care Ashton trebuia să se întâlnească.

Kutcher, în prezent în vârstă 41 de ani, a povestit că atunci când a aflat ce s-a întâmplat cu Ellerin a luat imediat legătura cu poliţia şi a fost „extrem de speriat” pentru că ştia că amprentele sale erau pe uşa din faţă a casei. Drept urmare, actorul este martor în procesul, în care un bărbat pe nume Michael Gargiulo, supranumit „The Hollywood Ripper”, este acuzat de asasinarea a trei tinere.

În prezent, Michael Gargiulo este judecat la Curtea Supremă din Los Angeles pentru asasinarea a trei femei şi tentativă de ucidere a unei a patra persoane. Gargiulo, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat în 2008. El a pledat nevinovat.

În 2001, Kutcher începuse să se afirme în lumea filmului pentru rolul din  serialul de comedie „That ’70s Show”. În 2005, Kutcher s-a căsătorit cu actriţa Demi Moore, de care a divorţat în 2013. Ulterior, actorul şi-a unit destinele cu Mila Kunis, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare de la „That ’70s Show”. Cei doi au împreună doi copii.

Citește și: