În ultima vreme au tot apărut zvonuri că Ashton Kutcher și Mila Kunis au început să aibă probleme în căsnicie și că ar fi un pas de divorț, iar revista americană Star susține că a aflat motivul. După ce Demi Moore a divorțat de el pentru că a înșelat-o, celebrul actor se pare că ar fi iar infidel. Potrivit publicației menționate, Ashton a fost surprins în compania unei brunete superbe, cu care acesta s-a urcat într-un avion privat în Los Angeles și a plecat într-o escapadă amoroasă.

Citește și:Ce frumoasă era Margareta Pâslaru în tinerețe! Nu arată rău nici acum, la 74 de ani!

Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt căsătoriți de doi ani

Deranjat de această știre și de pozele realizate de paparazzi, Ashton a decis să rupă tăcerea și a dezvăluit  totul într-o postare pe contul lui de Twitter, reușind să-i pună la colț pe jurnaliști. „Ar trebui să știți cât de supărată a fost Mila că mi-am petrecut o zi întreagă cu verișoara noastră. Îmi pare rău, mătușă Jodie pentru lipsa de integritate a acestei reviste”, a scris actorul, postând și o imagine cu articolul mincinos.

 

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au căsătorit în mare secret, în iulie 2015, într-o ceremonie privată organizată în secret la Los Angeles.

Mila Kunis, de 33 de ani, și Ashton Kutcher, de 39 de ani, care se cunosc din 1998, când lucrau la sitcomul ‘That ’70s Show’, și și-au menținut relația departe de ochii publicului. Ei au împreună doi copii, o fetiță Wyatt Isabelle, care în octombrie împlinește trei ani, și un băiețel, care a venit pe lume în decembrie anul trecut.

Citește și: