Ashley Benson și artistul G-Eazy, pe numele real Gerald Earl Gillum, formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi au început să se întâlnească în secret în luna aprilie, când actrița forma încă un cuplu cu fotomodelul Cara Delevigne, iar cei doi par să aibă planuri seriose de viitor.

Ashley Benson, starul din serialul de succes Pretty Little Liars, pare îndrăgostită până peste cap de noul ei iubit, G-Eazy. Ea a părăsit-o pe Cara cu care era într-o relație de doi ani de zile, iar din luna mai a început să fie surprinsă de paparazzi alături de G-Eazy.

Ashley Benson wears what appears to be an engagement ring at dinner with boyfriend G-Eazy!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai mult, ea a mers împreună cu artistul la nunta surorii ei, unde l-a prezentat familiei ei. După doar trei luni de când formează oficial un cuplu se pare că cei doi s-au logodit.

Benson și G-Eazy au fost recent surprinși de către paparazzi în timp ce luau cina în LA, alături de niște prieteni, iar ceea ce a atras atenția tuturor este că pe mâna lui Ashley se poate vedea un inel cu diamante, ce pare a fi de logodnă.

Ashely, actriță și cântăreață, a devenit celebră pentru rolul din serialul de succes Pretty Little Liars. Aceasta a declarat în mai multe rânduri că este bisexuală.

Citește și:

Ruby a ajuns de urgență la spital! Artista, în scaun cu rotile. Ce-a pățit cântăreața?

Claudia Pătrășcanu, mesaj cutremurător. Ce amenințări a primit artista