Atristul are trei copii, rezultați din două mariaje, cu Michelle Hunziker (41 de ani) și cu Marica Pellegrinelli (26 de ani). Din cel de-al doilea mariaj, cu fotomodelul de 26 de ani, Eros îi are pe Raffaella Maria și Gabrio Tullio.

Cât despre Aurora, fiica sa ca mare, aceasta are deja 22 de ani și a moștenit frumusețea mamei. Aceasta cochetează cu muzica, cu televiziunea și este și model.

Aurora Ramazzotti are 22 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Modestă, la un un moment dat, când a fost întrebată dacă nu o interesează o carieră în televiziune (mama sa fiind prezentatoare), Aurora a răspuns: „Ideal ar fi să urmez o carieră ca a mamei mele, dar eu nu sunt la fel de frumoasă precum ea”.

Însă fotografiile de pe rețelele de socializare spun altceva, iar dovadă stau cei aprozimativ 1,5 milioane de fani de pe Instagram, mai mulți decat are celebrul său tată.

Aflată în lumea showbiz-ului de mult timp, tânăra abia acum se gândește să urmeze o facultate, fiind atrasă de sociologie. ”Simt nevoia să studiez, să învăț, dar nu știu dacă am timp să mă ocup și de asta și de muzică”, declară ea.

Vezi și Eros Ramazzotti e îndrăgostit lulea la 54 de ani. Cum arată femeia care i-a furat inima. S-au căsătorit în mare secret

Citește și: