Extrem de bine tonifiate, acestea nu o dată au fost lăudate de fanii săi pe rețelele de socializare. Iar dacă te întrebi cum poți să ai și tu asemenea brațe, astfel încât să-ți poți permite să porți fără jenă un maiou sau o rochie cu bretele, iată și răspunsul, care s-ar putea să nu-ți convină: prin sport.

Nu însă orice fel de sport. Vedeta a postat recent pe contul său de Instagram o înregistrare în care își antrenează brațele și nu numai cu ajutorul unor coarde. Iar patrener de antrenament îi este nimeni altul decât fiul ei, Ayan.

De fapt, nu doar partener de antrenament, ci chiar ”antrenor personal”, după cum se exprimă vedeta pe rețeaua de socializare.

”Meet my personal trainer”, a scris ea pe Instagram, postând o bucată din antrenamentul lor, unul extrem de viguros, în care Ayan ne arată mai multe exerciții pe care le putem face cu ajutorul coardelor.

antrenament brate Mihaela RadulescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Sportul, neapărat pe muzică

Mihaela Rădulescu a dezvăluit și pe ce muzică se antrenează împreună cu fiul ei, una care probabil place amândurora: Muse, piesa Pshyco.

Fanii vedetei nu s-au putut abține să nu remarce și cât de mult îi seamănă Ayan mamei sale. Iar vedeta le-a dat, extrem de mândră, replica: ”Ayan devine un bărbat minunat!”. Un bărbat în viața căruia sportul, chiar extrem, e foarte important, pasiune pe care clar a moștenit-o de la mamă.

Foto: Instagram

Vezi și Cum își începe Mihaela Rădulescu ziua: ”Desculță și aproape goală, în plină iarnă” | FOTO

Citește și: