Fiul cel mai al lui Jude Law, Rafferty, seamănă perfect cu tatăl lui. Nu i-a moștenit doar trăsăturile frumoase și ochii superbi, ci chiar și atitudinea. Când te uiți la el, poți să juri că e Jude Law, în tinerețe.

lawSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Citește și: Incredibil cât de mult se iubesc. Emmanuel Macron a surprins iar pe toată lumea. I-a făcut soției sale cea mai frumoasă declarație de dragoste

Și fiica actorului este fotomodel

Tânărul a fost surprins zilele trecute de paparazzi, în Londra, în timp ce se relaxa la o terasă la Nothing Hill, cu mai mulți prieteni.  Rafferty nu e singurul copil al lui Jude Law care este atras de lumina reflectoarelor. Și fata cea mare, Iris Law, în vârstă de 17 ani, este fotomodel și este incredibil de frumoasă.

Rafferty  și Iris sunt copiii lui Jude Law din prima căsătorie, cu artista şi producătoarea britanică Sadie Frost. Cei doi s-au căsătorit în 1997 şi au împreună trei copii – Rafferty,  Iris, şi Rudy, în vârstă de 18 ani. Ultimul copil a cuplului Law-Frost a fost adus pe lume prematur, cu cinci săptămâni înainte de termen, iar actorul britanic a trebuit să fugă de pe platourile de filmare ale peliculei „Cold Mountain”, din România, pentru a putea fi împreună cu soţia sa la Londra, pentru a o susţine moral.

Sadie Frost şi Jude Law au divorţat în octombrie 2003, urmând ani de lupte în instanţă pentru obţinerea custodiei celor trei copii minori. Actorul mai are trei copii din alte relații.

Citește și: