Și nici nu e! E clar că vedeta știe și ce și când să mănânce. Și, din când în când, le mai arată și fanilor cum pot face o mâncare gustoasă și sănătoasă.

Recent, vedeta a postat pe Instagram salata pe care și-a pregătit-o, enumerând și toate ingredientele folosite.

”Rețeta? După inspirația zilei. Salata diverse culori (spanacul și rucola nu lipsesc), roșii, ardei, pătrunjel, cimbru, busuioc, mentă, lămâie, mandarine, toate din grădina noastră, brânză de care am acasă, astăzi mozzarella, sare, piper, praf de usturoi, oțet și puțin ulei de măsline în sos, măsline, ridichi… ce îți e pe plac, inovează! Pofta bună!”, a scris Andreea Marin pe rețeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Spre @teatrulnottara , cu emotii. #galadepremiere #festinpebulevard #festivalulinternationaldeteatru #amfitrion @makeup & @hairstyle @toplineromania

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

În timp ce majoritatea fanilor se autoinvită la masă, există și câțiva nemulțumiți: ”Numai legume? Mai pune și puțină cărniță!”, îi scrie cineva.

În ropotul de aplauze general și ploaia de like-uri, cineva își permite însă, politicos, să-i dea un sfat vedetei de televiziune: ”Dacă îmi permiți, as vrea sa îți dau un sfat… Trăiesc de mulți ani in Italia și am lucrat câțiva ani la un restaurant, unde mi-au spus să nu adaug usturoi când fac o salată cu mozzarella (mai bine ar fi un pic de ceapă, dacă e verde, e și mai bine)…”.

Indiferent dacă rețeta Andreei Marin este corectă sau nu, e clar că are efecte. Așa după cum observă fanii ei, nu doar talia ei e de viespe, ci și tenul și pielea ei radiază.

Vezi și Andreea Marin, pe patul de spital! Va suferi o intervenție chirurgicală care nu este deloc simplă

Citește și: