În plus, și-a angajat o armată de antrenori personali și a dat iama în cele mai scumpe magazine de înfrumusețare, spun surse din anturajul ei. ”Vrea să se simtă mai bine cu propria persoană și crede că a ajuns într-un punct al vieții în care are nevoie și merită niște îmbunătățiri”, a mai spus o sursă.

E perfect mulțumită de bustul ei!

Vedeta din ”Friends” e însă perfect mulțumită, pentru moment, de o parte a corpului ei, bustul. Și trebuie să recunoști că, la aproape 50 de ani, acesta arată ireproșabil!

”Pur și simplu își iubește sânii! Niciodată nu s-a plâns de ei”, mai spune sursa.

Un lucru e clar: Jennifer Aniston nu a lăsat recenta despărțire să o tragă în jos. Locuiește în continuare în Los Angeles, unde socializează din plin, în timp ce fostul soț, Justin, s-a mutat în New York. De altfel, se pare că tocmai orașul de reședință al cuplului a fost una dintre divergențele majore, fiecare dintre ei preferând un alt loc.

Are un nou iubit?

Iar dacă ar fi să credem tabloidele, Jennifer Aniston are deja un bărbat în viața ei, pe actorul Will Arnett. Cei doi au fost văzuți în ipostaze detul de intime la o petrecere.

Jennifer și Justin au anunțat în februarie că mariajul lor de doi ani și jumătate a luat sfârșit. În total, fuseseră împreună timp de peste 7 ani. Înainte să ia această hotărâre au fost împrepună în vacanță, pentru a vedea dacă mai e ceva de salvat.

Foto: Instagram

Vezi și Un nou cuplu la Hollywood! Cu cine se iubește fostul soț al lui Jennifer Aniston

Citește și: