Deși cele două sunt fundamental diferite din punct de vedere fizic, o pereche de pantaloni într-un roz pal, o jachetă fistichie, în stil country, un decolteu generos și o perucă blondă au rezolvat toate diferențele de înfățișare. Iar chitara, emblematică pentru Dolly, a accesorizat perfect look-ul.

Ce-a ieșit a adunat, în mai puțin de 24 de ore, aproape 1.500.000 de aprecieri de la fanii lui Adele.

”Regina cântecului, cea care interpretează fără pic de efort, Dolly Parton!”, a scris Adele pe Instagram. ”Te iubim! Am vrea să avem măcar câteva grame din talentul și abilitățile tale. Eroina vieții mele. Întotdeauna te voi iubi”, a continuat Adele, o artistă de calibru la rândul ei, care a debutat în 2008, una dintre cel mai bine vândute în acest moment în lume.

The effortless queen of song, Dolly Parton! We love you! We wish We could possess an ounce of your ability. You were the hero of our night! A hero of my life. I’ll always love you x

A post shared by Adele (@adele) on

Dolly Parton a împlinit în ianuarie 72 de ani. În ciuda vârstei, e plină de energie și promite că nu va încetini ritmul.

Vezi și Povestea impresionantă de viață a cântăreței și actriței Dolly Parton, născută în sărăcie lucie. Despre credință și ce o ține alături de soț, de peste 50 de ani|GALERIE FOTO

La rândul său, Dolly Parton a recunoscut în mai multe rânduri că e fan Adele, ea și nepoții ei. În plus, spune ea, ”ador cum se machiază”. Nu de puține ori a cerut stiliștilor să-i fardeze ochii, pentru concerte, așa cum obișnuiește Adele.

Reușește să-l imite perfect și pe George Michael

Revenind la cântăreața britanică Adele, nu e prima oară când aceasta se costumează și imită un alt artist. În 2015, a încercat și a reușit, spre satisfacția fanilor, să-l imite pe George Michael, un alt artist pe care îl admiră. Din păcate, acesta a murit un an mai târziu.

Foto: Instagram

Citește și: