Lily Beckinsale seamănă perfect cu mama ei și a moștenit de la ea, atât frumusețea, cât și pasiunea de a poza în fața aparatului de fotografiat. Tânăra de 18 ani a postat pe Instagram, mai multe imagini cu ea în costum de baie, care au fost imediat apreciate de internauți. Mai mult, aceștia au sesizat imediat că Lily pare bucățică ruptă din mama ei, iar cele două par mai degrabă surori decât mamă și fiică, având în vedere că frumoasa actriță nu-și arată deloc vârsta, potrivit revistei People.

Kate-Beckinsale și Lily (dreapta)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au fugit în vacanță și au fost pentru prima dată fotografiați așa. Ce frumos le stă împreună

Kate susține că yoga o ajută să se mențină în formă

La începutul anului, Kate a pozat pe coperta revistei „Shape”  în costum de baie, demonstrând că are încă un fizic de invidiat. Celebra actriță a dezvăluit că pentru a se menține în formă face exerciții fizice zilnic, în special yoga, pe care îl consideră cel mai bun antrenament. „În fiecare dimineață, mă trezesc, îmi iau micul dejun și mă apuc de exerciții. Prefer să le fac dimineața”, spune Kate și precizează că nu consumă alcool.

„Nu consum alcool. Își face efectul foarte repede asupra mea, așa că niciodată nu am băut un pahar plin cu ceva alcoolic”, mai declară actrița, care deși este vegetariană de foarte mulți ani, a început de la filmările la pelicula „Pearl Harbor”, să-și reintroducă carnea de pui și de pește in dietă pentru a avea mai multă energie.  Kate a devenit celebră datorită filmelor din seria “Underworld” (“Lumea de dincolo”, n.r.) și este considerată una dintre cele mai frumoase și sexy  femei din lume.

Tată lui Lily este actorul Michael Sheen, cu care Kate s-a iubit timp de opt ani. Cei doi s-au despărțit în 2003, dar au rămas în relații faorte bune. Cei doi sunt buni prieteni și își cresc împreună fiica.

Citește și: