De când artista a rămas pentru a treia oară însărcinată și a adus pe lume al doilea copil al ei și al lui Alex Velea, Akim, aceasta nu a putut să meargă în Italia să o vadă pe Maya, pe fiica ei din prima căsătorie, care  locuiește cu tatăl ei, Vicenzo Castellano.

MayaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Jay-Z recunoaște că a înșelat-o pe Beyonce. Artistul îi cere iertare soției sale pe noul lui album

Maya locuiește în italia cu tatăl ei

Însă, imediat ce băiețelul a mai crescut, Antonia a dat fuga la micuța Maya și cele două par extrem de fericite de cele câteva zile petrecute împreună. Antonia a încercat să-și răsfețe fiica cât a putut de mult, iar imaginile cu ele postate de artistp au cucerit internetu. Însă, faniilor cel mai mult le-a plăcut o fotografie cu superba Maya, în care aceasta pare cu adevărat o mică prințesă.

Și asta, pentru că Antonia i-a făcut o surpriză și s-a dus cu o rochie creată special pentru ea de un designer român,  după cea pe care a purtat-o Bella în ziua nunții sale din „Frumoasa și Bestia.”

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

„ Visul micuței mele prințese a devenit realitate. Ai recreat rochia de la nunta Bellei din „Frumoasa și Bestia”. Multumesc”, i-a multumit Antonia într-o postare pe Instagram designer-ului care a făcut rochia, postând și o imagine cu Maya , care pare mai mult decât încântată de noua ei ținută. „Ce fetiță superbă ai. E leită mama ei”, au scris și fanii artistei la pozele cu Maya.

Citește și: