Potrivit The Sunday Times, Meghan vrea să țină un discurs la petrecerea de la nuntă, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum la o nuntă regală. Mai exact, starul din „Suits” vrea să țină un toast pentru noul ei soț, chiar și pentru regină și pentru toți membrii familiei regale, în care să-și arate afecțiunea și vrea îndrăzni chiar să facă și câteva „glumițe”, potrivit publicației.

În schimb, tatălui ei, Thomas Markle, care nu a apărut deloc în lumina reflectoarelor de când s-a făcut anunțul oficial al logodnei,  nu i s-a cerut să țină un discurs în fața celor 800 de persoane ce vor participa la castelul Windsor la nunta regală. Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, fost regizor, și-a anunțat însă intenția de a-și conduce fiica la altar.

Meghan Markle și prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai

Meghan nu s-a sfiit niciodată să se facă auzită în public. Actrița a apărut în șapte sezoane ale serialului „Suits” și este obișnuită să vorbească în fața a sute de oameni.

În 2015, a ținut un speech puternic într-o conferință ONU pentru femei, în calitate de ambasador al agenției ONU, Entitatea Națiunilor Unite pentru egalitatea de gen și emanciparea femeilor. „Sunt mândră că sunt femeie și sunt o feministă. O soție e egală cu soțul ei, o soră cu fratele ei, , nu mai bună, nu mai rea, sunt egali. Nu este suficient să vorbim despre egalitate, trebuie să credem în ea ”, a spus Meghan, fără măcar să aibă un discurs scris.

Mezinul familiei regale și Meghan își vor uni destinele pe 19 mai. Cuplul a ales să se căsătorească la capela St George de la castelul Windsor.

Citește și: