Carmen Harra este convinsă că oricine poate atrage bani și prosperitate, dacă se ghidează după un principiu simplu și apelează la trucul ei. Celebra clarvăzătoare a vedetelor a explicat cum atrage ea banii și ce nu trebuie să faci, dacă vrei să ai parte de belșug.

Recomandarea clarvăzătoarei Carmen Harra pentru a atrage banii

Harra susține că acest principiu după care se ghidează a ajutat-o să devină milionară, chiar dacă a ajuns în Statele Unite ale Americii cu doar 40 de dolari în buzunar, cu mulți ani în urmă.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

Clarvăzătoarea a înțeles încă de la acea vreme că poate atrage banii în viața ei ușor, dacă nu se lasă pradă unor gânduri negative și apelează la un truc simplu. Harra recomandă manifestarea gândurilor pozitive cu privire la bani prin scrierea sumelor dorite pe o hârtie.

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei, fiind formă energetică, avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a explicat clarvăzătoarea, care trăiește pe picior mare în America.

Vezi și Carmen Harra pune punctul pe ”i”: Despre diferențele dintre români și americani, printre care trăiește de ani buni

Citește și:

S-au iubit cu patimă, dar acum… Cezar Ouatu, atac dur la adresa fostei sale iubite, Angela Gheorghiu. L-a ajutat sau nu în carieră? Îi datorează ceva?

Ce avere are Gabriela Cristea. Câștiga un salariu exorbitant la Kanal D, dar nici acum nu o duce rău! A recunoscut cât este de bogată