Sigur, era nevoie, în 1977, anul despre care vorbim, de un gen de corp care să se preteze la o astfel de formă de slip. Iar Christie Brinkley a fost considerată potrivită.

Asta chiar dacă, spune modelul, acum în vârstă de 66 de ani, avea destul de multe complexe. Nici nu știa cum se îmbracă așa ceva. I se părea ireal. În plus, i se părea că era foarte grasă. ”Pe vremea aceea nu exista Photoshop, iar fotografiile nu erau retușate”, explică modelul.

Chiar și așa, coperta pentru care a pozat ea în Cosmopolitan, în costumul de baie purpuriu, avea să devină emblematică și să transforme coapsele în vedete.

modelul a schimbat moda in materie de costume de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Acum, Brinkley, chiar și la 66 de ani, e în continuare model. Și pe bună dreptate, pentru că are un corp, o piele și un zâmbet la care multe femei ar jindui.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

În plus, Brinkley e și actriță, grafician, om de televiziune, fotograf, scriitor, designer, activist pentru drepturile omului și mediu.

Divorțată de 4 ori

A fost căsătorită de patru ori, inclusiv cu muzicianul Billy Joel, în perioada 1985 – 1994. De altfel, ea chiar apare în mai multe dintre videoclipurile pieselor sale. Ultimul mariaj s-a sfârșit în 2008.

Brinkley a fost numită de mai multe reviste prestigioase una dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor.

Dar chiar un reper în materie de frumusețe, modelul a avut mereu nesiguranțele sale, care au ținut de înfățișare. Nu și acum, când în sfârșit se simte eliberată. ”Odată cu vârsta, vin și înțelepciunea și încrederea în propria persoană, pe care le găsesc eliberatoare”, declara actrița recent.

La 66 de ani, vedeta afirmă că abia acum se simte perfect în pielea sa, pe care în sfârșit o și admiră și iubește mai mult decât oricând.

Vezi și Cum arată fiica răposatului David Bowie și a modelului Iman. Are deja 19 ani și a fost mereu ținută departe de ochii publicului | GALERIE FOTO

Citește și: