Oana Zăvoranu se numără printre divele care au bătut recorduri în ceea ce privește intervenția de mărire a sânilor. De-a lungul timpului, bruneta și-a tot schimbat măsura la sutien.

În final, însă, a ajuns la concluzia că cel mai bine se simte fără silicoane, naturală, așa cum a lăsat-o Mama Natură.

Pentru că s-a plictisit de bustul imens pe care îl avea după ce-a de-a șaptea operație la sâni, bruneta și-a scos silicoanele definitiv. Acum, pe contul său de socializare, toată lumea a putut vedea cum arată bustul „Queridei”, după ce a publicat o fotografie într-un costum de baie minuscul.

„Nu am operații estetice decât la sâni… Acum am scos silicoanele de tot. În rest, niciodată nu m-am operat în altă parte a corpului sau a feței.

Ați auzit, urâtelor operate de 857 de ori și care aveți tupeul să ziceți că nu sunteți operate? Noroc cu pozele mai vechi!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

„Fără silicoane. Naturală 100 la sută. Fără implanturi, fără sâni mari. Doar eu, fericită cu corpul meu. (…) Da, a 8-a oară a fost cu noroc, ca să glumesc puţin.

Cu siguranţă nu trebuia să trec prin atâtea operaţii ca să realizez că tot naturală îmi stă şi mă simt cel mai bine”, mărturisea Oana Zăvoranu acum ceva vreme, când a decis să își scoată silicoanele gigantice.

Vezi și Loredana Chivu, criticată dur după ce și-a pus cele mai mari silicoane din România, unele de 2 kilograme! Vedeta a reacționat prompt

Citește și:

Anda Adam a divorțat, în secret? Gesturile care o dau de gol

Analia Selis, totul despre divorț! Ce a îndurat de la bărbatul pe care l-a iubit 17 ani. Sunt șanse de împăcare?