Știe asta și nu se sfiește să o arate! Recent, actrița s-a pozat în costum de baie, în timp ce face yoga pe plajă, iar ce-a ieșit pur și simplu a vrăjit fanii din întreaga lume. Actrița a strâns în mai puțin de 24 de ore aproape 2 milioane de aprecieri.

Salma-Hayek-are-54-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cireașa de pe tort e faptul că nici măcar nu e machiată, nici părul nu e aranjat, ci doar lăsat liber, pe spate. Totul e natural la ea și tocmai de aceea e și atât de iubită, cea mai bună dovadă fiind avalanșa de aprecieri.

Mesajul vedetei către prietenii ei virtuali e să rămână calmi în aceste vremuri tulburi. ”Trebuie să ne păstrăm calmul”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Liniștea de care se bucură Salma este dată și de viașa armonioasă pe care o duce. E iubită și iubește. E căsătorită cu Francois-Henri Pinault din anul 2009, iar din dragostea lor a rezultat o fată absolut superbă, Valentina Paloma Pinault.

François-Henri Pinault e fiul lui François Pinault, omul de afaceri ce a fondat compania cunoscută azi drept Kering, ce deține numeroase branduri de lux, precum Gucci, Balenciaga și Alexander McQueen.

Familia lui François Pinault are o avere de 47.3 miliarde de dolari, potrivit Forbes, și se estimează că François-Henri deține aproximativ 19 miliarde din ea.

Înainte să o cunoască pe Salma, Pinault a fost căsătorit cu Dorothée Lepère, din 1996 până în 2004, alături de care are doi copii: François și Mathilde. După divorț, a urmat o relație cu supermodelul Linda Evangelista, alături de care Pinault are un fiu, Augustin James Evangelista.

Vezi și Nu-i e frică de Covid. Salma Hayek, în vacanță în Europa. Cum arată actrița în costum de baie, la 53 de ani

Citește și:

Cristi Borcea dă cărțile pe față despre relația. Când a început, de fapt, relația cu Valentina Pelinel?

Cum arată Eugenia Șerban, la câteva luni după ce a învins cancerul. Schimbare de look spectaculoasă: „Acum sunt bine”