Nu doar tu suferi. Nu există femeie care să nu aibă astfel de probleme. Iar dacă acestea nu există, atunci și le va crea cu siguranță. Din dorința de a fi mai credibile, multe reviste au început deja să renunțe la Photoshop. Da, în continuare cele care pozează sunt modele, de departe mai frumoase decât vor fi femeile ”de rând” vreodată. Dar asta nu înseamnă că nu au și ele probleme cu celulita sau vergeturile.

Fotografiile nu au mai fost cosmetizate cu Photosop-ul

Un mare magazin online, Boohoo, a adoptat recent această tactică, fotografiind modele îmbrăcate în produsele sale, dar neretușându-le apoi. Așa că vergeturile și celulita sunt lalocul lor, pe coapsele și posteriorul acestora. Asta chiar dacă măsurile sunt cele ideale și modelele nu au vreun gram de carne sau grăsime în plus.

Câteva astfel de fotografii au devenit virale, fiind salutate de femei din toată lumea. ”Asta înseamnă puterea femeilor! Fiecare femeie are imperfecțiuni. Nu ar trebui îndepărtate cu ajutorul Photoshop-ului, pentru că astfel se creează așteptări nerealiste. Aceste imperfecțiuni sunt cele care ne fac cine suntem! Aceasta este realitatea!”, scrie un internaut, aplaudând decizia curajoasă a brandului.

De admirat e și faptul că Boohoo nu a ieșit cu vreun comunicat de presă prin care să explice decizia, alegând să nu facă vâlvă. Practic, a făcut ce trebuie, cum trebuie!

Foto: Facebook/Twitter

Vezi și Poți ameliora celulita și prin alimentație. Iată ce să mănânci

Citește și: