Prezentatorul Marius Pancu aduce mereu cele mai recente știri la „Observator”, dar puțină lume l-a văzut și în alte ipostaze decât cele de la TV.

În vârstă de 34 de ani, jurnalistul le-a arătat recent fanilor și o altă față a sa. Toată lumea a putut vedea ce ascunde sub hainele adesea ”scorțoase”.

Aflat într-o vacanţă, la mare, prezentatorul de la Observator a renunţat la costumele pe care le poartă de obicei la pupitrul ştirilor şi a adoptat o ţinută relaxată, la bustul gol, care a lăsat la vedere pătrăţelele perfecte de pe abdomen şi un corp extrem de bine lucrat, semn că sportul îi e partener de zi cu zi.

ce-abdomenSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

”Stunning”, ”perfect”, ”prea sexy”, ”Arăți perfect, esti minunat!?❤️”, ”Tu și Johnny Depp. Perfecțiunea întruchipată (în opinia mea)?”, ”Superb, frumos” – sunt doar câteva dintre complimentele fanilor tânărului, care în trecut a lucrat și la o altă televiziune de știri, Digi.

Multe dintre comentarii sunt însă adevărate declarații de dragoste sau invitații la întâlniri în doi. Cert este că jurnalistul a reușit să-și dea pe spate fanii.

Dar ce pregătire are Marius Pancu? Tânărul a absolvit Facultatea de Jurnalism în cadrul Universităţii Bucureşti şi cunoaşte trei limbi străine: spaniolă, franceză şi engleză.

„Facultatea a adus un background teoretic. Ca să fii un jurnalist complet şi corect trebuie să faci şi nişte cursuri teoretice şi de deontologie”, declara el la un moment dat.

Vezi și O recunoști? O vezi toată ziua la TV, dar habar nu aveai că poate să arate și așa! ”Prima dată când te văd atât de sexy”

Citește și:

Cea mai recentă declarație a lui Daniel Onoriu ridică multe semne de întrebare. Acum vrea să se întoarcă la prima lui soție, Mihaela, cu care are trei copii. Ce i-a spus unul dintre ei

Vedeta noastră a reușit să piloteze un avion, fără să știe ce face: „Cădea, iar eu trebuia să-l țin în aer”. Incredibil prin ce momente de groază a trecut!