Cu sau fără ele, trebuie să recunoști că vedeta arată excelent la cei 50 de ani împliniți chiar la începutul acestei veri.

Totuși, Loredana pe care o știm cu toții, cea la care ne ducem cu gândul când auzim numele ei, e cea de la lansare, din tinerețe, cu ochii mari, sprâncenele pronunțate, Loredana aceea energică, dar cu o voce plină de sensibilitate.

O fotografie din acea vreme, din vremea când câștiga Trofeul Mamaia, în 1986, la interpretare, a fost postată de vedetă pe Facebook acum ceva vreme.

Loredana-la-16-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Multumesc fanilor mei care m-au insotit in aceasta calatorie miraculoasa, multumesc tuturor celor care au avut incredere in copilul rebel din Onesti! Dragoste❤️ ~Lori din Onesti”, a scris ea lângă imagine.

Printre cei care o salută și o laudă se află inclusiv tatăl ei, care este scriitor. ”E mult sau e putin cine mai stie

Mai ieri batea in pieptu-ti „O inima de 16 ani”

Asa a fost dat ca sa fie.

Astazi cu-aceiasi energie,

Mergi inainte cu-armata ta de fani.

„Iubite buna seara” te-am asteptat si te astept

Precum un rasarit de soare

Cu-o „Inima de 16 ani” ce inca bate-n piept

Te-astept, te-astept, iubite ca sa-mi apari in cale!” – sunt versurile pe care le-a scris pentru fiica sa Vasile Groza.

Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară. ”Multumesc, Tata”, a scris simplu Loredana, postând și un emoticon cu o inimioară.

Vezi și Loredana l-a arătat fanilor pe tatăl său, care tocmai a împlinit 83 de ani: ”Este tare chipeș tatăl tău!” Mesajul emoționant al vedetei

Citește și:

Laurette, dezvăluiri cutremurătoare despre chinurile îndurate în copilărie: „Mă spălau cu zăpadă iarna, ca să mă facă albă”

Andreea Bălan se relaxează într-o vacanță de vis alături de noul iubit