Vedeta s-a aflat zilele trecute în Cuba, pentru un videoclip. În pauzele dintre filmări, care au avut loc pe acoperișul unei clădiri, a fost imortalizată de fotograful său cu telefonul mobil. ”Fără lumini, fără echipă… fără machiaj”, scrie Kyle Minogue pe Instagram, unde a postat o astfel de fotografie.

Behind the scenes of the #Golden video, on a roof terrace in Cuba. We had no lights, no crew… no makeup!! It took some convincing from my Director, Sophie Muller but we did it! Our Director of Photography John Perez filmed the video using his personal camera. Job. Done! ⭐️

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Vedeta mai menționează că i-a luat ceva timp regizorului să o convingă să facă clipul pentru piesa ”Golden” astfel, adică în lenjerie intimă și nemachiată, dar că în final totul a decurs bine. De altfel, chiar și videoclipul a fost filmat într-un mod neconvențional, cu telefonul mobil.

Așa după cum toată lumea a observat, Kyle strălucește de când a început o nouă relație, cea cu Paul Solomons.

Recent, vedeta declara pentru The Sun, întrebată fiind cum e viața la 50 de ani: ”Viața este, nu voi spune puțin, ci mult mai bună! Viața este minunată!”.

Iubit cu 10 ani mai tânăr

Adevărul e că viața cântăreței s-a schimbat radical în foarte puțin timp. Dacă în aprilie nu trecea deloc prin cea mai bună pasă, după despărțirea de logodnicul ei, Joshua, și afirma ”Nu cred că mariajul este pentru mine”, iat-o din nou fericită, cu sclipiri în ochi, dpă ce l-a întâlnit pe directorul de creație al revistei GQ, mai tânăr decât ea cu 10 ani.

Cei doi au o relație de puțin timp, relație pe care artista nu a încercat deloc să o ascundă. De altfel, de ziua ei, vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care-și sărută iubitul.

Foto: Instagram

Vezi și Arată incredibil! Kyle Minogue a împlinit 50 de ani, dar pare că e la început de drum. Și-a luat un nou iubit, tot mai tânăr ca ea

Citește și: