De altfel, a dovedit-o și tentativa de suicid pe care a avut-o Paris Jackson în 2013, când avea 15 ani. Tatăl ei murise cu 4 ani înainte, în 2009.

Au trecut însă anii, iar Paris, acum în vârstă de 19 ani, s-a transformat dintr-o adolescentă bulversată într-o tânără sigură pe ea, frumoasă și talentată. Nu a ales muzica, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, ci modellingul și actoria. Asta, chiar dacă are voce și a dovedit-o în mai multe rânduri, când a urcat pe scenă cu mai mulți artiști.

Paris Prince JacksonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Pe termen lung, însă, visul ei e să distreze oamenii, așa că actoria e menirea ei, spune ea. De altfel, deja și-a făcut apariția în mai multe producții ca Gringo (care va apărea în 2018), Star (2016) și DSN: Drunk Shopping Network (2016).

Paris, care s-a născut sub o stea norocoasă, fiind ocrotită de nașul Macaulay Culkin și de nașa Elizabeth Taylor, decedată între timp, își trăiește în prezent viața din plin. Zilele trecute a fost văzută la Paris, fără iubitul ei, Michael Snoddy, de care se crede că s-a despărțit.

A fost fotografiată plimbându-se pe stăzi și bucurându-se de orașul care i-a inspirat numele.

Nici frații ei nu o duc rău. Prince, în vârstă de 20 de ani, lucreză tot în entertainment, chiar dacă admite că nu poate nici să cânte, nici să danseze, iar Prince Michael II, cunoscut ca Blanket, acum înj vârstă de 15 ani, visează să devină regizor.

Foto: Instagram

Citește și: