Vedeta, care este mamă a doi copii, a postat pe Instagram o fotografie cu ea în costum de baie, pe plajă, ascunzându-și chipul sub o pălărie cu boruri largi, iar fanii au luat-o razna. Peste 300.000 de aprecieri au venit imediat, semn că actrița are în continuare destui admiratori.

https://www.instagram.com/p/CDr0sXKj5lQ/

Costumul de baie amintește de cel purtat cu 18 ani în urmă, pe vremea când juca în ”Die another day”, alături de Peirce Brosnan, în seria James Bond. La acea vreme, scena ieșirii din apă în costum de baie a fost îndelung apreciată și comentată.

Se pare că Halle a vrut să o reproducă și i-a ieșit cu prisosință.

Este singură de trei ani

Într-un live pe Instagram din izolare, actrița a precizat că este singură după divorțul de tatăl celui de-al doilea copil al său. „Am fost destul de singură, merg pe trei ani deja.

Am fost mereu deschisă relațiilor de-a lungul vieții, dar am decis acum să iau o pauză pentru a petrece timp cu mine. A fost atât de bine, încât am zis că ar putea rămâne chiar așa”, a precizat Halle.

Vedeta are doi copii cu doi bărbați: Nahla – 12 ani, din relația cu Gabriel Aubry, și Maceo – 6 ani, din căsnicia cu Olivier Martinez (de care a divorțat în 2016).

Vezi și Ea este actrița celebră care adoră să fie însărcinată: ”Toți hormonii aceia mă fac să mă simt minunat!”

Citește și:

Adelina Pestrițu s-a pozat în costum de baie, dar reacțiile nu au fost cele așteptate: ”Zici că ai Pampers pe tine”

Axinte, povestea celebrului fes: ”Mi s-au furat 20 de căciuli”. Cine i le face