Ramona Păuleanu, frumoasa prezentatoare a rubricii meteo, de la PRO TV, se află acum în concediu de maternitate și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de gemenii Luca și Alexandra, care au împlinit un anișor pe 26 aprilie. Chiar în ziua aniversării, Ramona și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, au decis să-l creștineze pe Luca, micuțul luptător care a stat 8 luni în spital, după ce s-a născut.

Ramona Păuleanu, imagini duioase cu gemenii și cu soțul

Povestea este pe cât de emoționantă, pe atât de revoltătoare. Băiețelul, născut prematur, la fel ca sora lui, a contractat o bacterie din spital, care l-a destabilizat complet. A urmat un chin pentru cei doi părinți, despre care Ramona a povestit, pe paginile ei de Internet.

Vezi și: Ramona Păuleanu și-a externat băiețelul la 8 luni și jumătate de la venirea acestuia pe lume

Vezi și: La 8 luni după ce a adus prematur pe lume gemenii, Ramona Păuleanu îi dezvăluie chipul fetiței sale. E superbă!

ramona-pauleanu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ramona Păuleanu: ”O bacterie luată din spital l-a destabilizat complet”

Pe 17 septembrie anul trecut, Ramona Păuleanu a decis să povestească, pe conturile personale de Facebook și Instagram, ce s-a întâmplat cu copilașul ei. ”Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frica.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca”, a scris Ramona pe rețelele sociale. Luca luptă în continuare, de pe patul de spital, iar peste fragilitatea inițială a venit și o bacterie contractată din spital, care l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.

Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui”, povestea Ramona, la vremea aceea. UJlterior, vedeta a anunțat că a dat în judecată spitalul Filantropia, unde băiețelul ei a fost internat timp de opt luni. Ramona a declarat că a cerut 1 milion de euro despărgubire, pentru malpraxis.

Citește și: Ramona Păuleanu și-a botezat băiețelul! Ce nume simbolic a primit cel mic, care a stat mai mult prin spitale de când s-a născut

Citește și: Ramona Păuleanu și-a externat băiețelul la 8 luni și jumătate de la venirea acestuia pe lume