De ziua ei, actrița a postat pe Instagram o fotografie cu ea, de când era doar o copilă. Un instantaneu în care ține în mâini un cadou, cel mai probabil realizat tot de ziua sa, dar cu mulți ani în urmă.

Lângă poză se află și un comentariu. De ziua ei, Eva Mendes a ales să o celebreze pe cea care i-a dat viață, mama ei. În mesaj, Eva îi mulțumește mamei sale pentru tot ce a făcut și face pentru ea, dezvăluind că aceasta încă îi taie friptura, atunci când se întâmplă să ia masa la ei. Potrivit vedetei, acesta este un obicei cubanez, un fel de a arăta afecțiunea față de cineva.

”Mulțumesc că încă îmi faci frijoles și arroz con Leche. (Da, mama încă mă alintă. Dacă mănânc friptură, ea o taie pentru mine. E un obicei cubanez). Te iubesc, mami! Azi, eu te sărbătoresc pe tine!”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Cu o zi înainte, Mendes postase o fotografie cu ea, făcând reclama la o linie de îmbrăcăminte lansată de ea. Un comentator a lăudat-o pentru felul în care arată și pentru faptul că ține legătura constant cu fanii săi, fără a da dovadă de aroganță, așa cum fac alte vedete.

 

View this post on Instagram

 

Link in bio for this look … if you care, if you dare ….?

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Iar Eva i-a răspuns pe aceeași platformă de socializare, specificând că fotografia este retușată și că e prima care recunoaște asta. Actrița a destăinuit că are probleme de femeie ”normală”, mai cu seamă atunci când vine vorba de mâncare.

A mai spus că încă încearcă să înțeleagă cum e cu social media, dar că nu va posta fotografii din sânul familiei sale, pentru că ține la intimitate și nu vrea să-și expună copiii.

Eva Mendes este căsătorită cu Ryan Gosling din 2011 și au împreună două fete: Esmeralda, de 5 ani, și Amada, de 3 ani.

Vezi și Cum l-a pus la punct Eva Mendes pe un fan care i-a spus că a îmbătrânit

Citește și: