E considerată ani la rând una dintre cele mai frumoase actrițe, dar zilele trecute a fost văzută la o plimbare prin oraș fără pic de machiaj, iar fanii cu greu au recunoscut-o.

Când apar pe covorul roșu sau la diverse evenimente sunt mereu puse la patru ace, coafate, machiate, aranjate și cu ținute care mai de care mai elegante, însă puține au curajul să se arate și fără pic de machiaj. Nu este cazul și celebreo actrițe din „Pulp-Fiction”, care atunci când nu e platoul de filmare sau în lumina reflectoarelor preferă să-și lase tenul să respire și să nu și aplice niciun pic de machiaj.

Astfel, Uma Thurman a fost surprinsă recent de paparazzi la o plimbare prin cartierul Tribeca din Manhattan,SUA, și a uimit cu naturalețea ei.

*EXCLUSIVE* A makeup-free Uma Thurman keeps a busy Tuesday in NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Celebra actriță a ieșit să ia prânzul cu o prietenă, în Manhattan, iar apoi a fost văzută în timp ce se plimba pe străzi. Îmbrăcată în haine comode, pantaloni albi, pe care i-a asortat cu o cămașă albă și un pulover gri, Uma Thurman n-a avut nicio problemă să iasă pe stradă nemachiată și cu părul prins neglijent. În timp ce unii au lăudat-o, alții cu greu au recunoscut-o și au criticat-o fiind de părerea că imaginea ei e departe de cea a unei dive de la Hollywood.

Uma Thurman nu a avut deloc noroc în dragoste. După divorțul de Ethan Hawke, ea s-a logodit cu un miliardarul Arpad Busson, căruia i-a adus pe lume o fetiță. Însă, în loc să ajungă în fața altarului, cei doi s-au despărțit în 2014 cu mare scandal și au ajuns să se judece prin tribunal pentru custodia fiicei lor. După șase ani de singurătate, ea a avut în vara anului trecut o scurtă relație cu arhitectul Peter Sabbeth, care deţine firma de arhitectură Oza Sabbeth chiar în Bridgehampton.

În urmă cu câteva luni, Uma Thurman a fost în centrul atenției, după ce s-a spus că are un nou iubit. Este vorba despre omul de afaceri Justin B. Smith, CEO al Bloomberg. Se pare că cei doi s-ar fi cunoscut la o petrecere, iar de atunci ar fi de nedespărțit

Actrița din „Pulp Fiction”, Thurman, în vârstă de 51 de ani, are trei copii. Ea are o fiică, Rosalind (alias Luna), cu finanțatorul francez Arpad Busson și din căsnicia cu Ethan are, de asemenea, o fiică, Maya, și un fiu, Levon. Cuplul s-a separat în 2003 și au finalizat divorțul doi ani mai târziu.

Foto: Profimedia

Citește și:

Adele, schimbare spectaculoasă. A atras toate privirile la un eveniment

Cove revine pe micul ecran. Cu ce post TV a bătut palma și ce emisiune va prezenta?