Numai că acest lucru este posibil. E drept, contează și genele, însă nu poate fi pus la îndoială efortul vedetelor în cauză, voința lor. E cazul Annei Kournikova, cea care în urmă cu o lună a devenit mamă de gemeni.

Chiar dacă a trecut atât de puțin de când a născut, Kournikova e iar cum o știam. Zveltă, cu talia subțire și pare în formă maximă. Dar în spatele acestei înfățișări e multă muncă. Luni, fosta tenismenă a postat pe Instagram un clip care demonstrează asta.

#monday #backatit ?? ? @ashleypeeler

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

Înregistrarea a fost făcută în timp ce Anna, în vârstă de 36 de ani, face sport. Nici măcar nu folosește vreun aparat sofisticat. Pe covorașul de antrenament face un exercițiu în aparență simplu, dar care îi lucrează concomitent atât picioarele, cât și șezutul sau abdomenul.

Nu pare că depune mare efort, însă e clar că ia foarte în serios exercițiul. Asta, chiar dacă câinele, Lucas, stă tolănit la picioarele ei, impasibil la tot ce face ea.

Când, în urmă cu o lună, rusoaica și partenerul său au devenit părinți, toată lumea a rămas cu gura căscată, pentru că nimeni nu avea habar că celebra blondă așteaptă un copil. Cât despre doi, cu atât mai mult.

Iar vestea că au devenit părinți a venit când cei mai mulți erau convinși că Anna și Enrique se vor despărți. Cei doi sunt împreună de 16 ani, de când s-au cunoscut la filmăriloe pentru clipul ”Escape”, al cântărețului. Nu s-au căsătorit însă niciodată. Iar zvonuri despre o iminentă despărțire au tot fost în presă. Anna și Enrique au ales însă să-și vadă de relație și iubirea lor departe de ochii lumii. Iar acum au o familie în toată regula, după ce li s-au alăturat Nicholas și Lucy.

Foto: Instagram

Vezi și primele imagini cu bebelușii celor doi.

Citește și: