Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, grupul a transmis: „Miercuri, 20 martie, drumurile noastre se despart. Îi mulţumim lui Artan pentru momentele muzicale frumoase ce le-am trăit împreună şi îi urăm mult succes în continuare!”.

Artan va fi înlocuit de Laura Brat, membră a formaţiilor Grey Matters şi OameniNecunoscuţi.

„Lucrurile se schimbă mereu (schimbarea e singura constantă), aşa că o să urmeze o perioadă creativ palpitantă, de lucru intens, cu mult experiment. Ceea ce nouă ne place mult, pentru că Partizan experimentează noul, creativitatea şi noi încercări alternative de exprimare. Ele ne sunt crezul.

Vom împărţi cu bucurie aventura noastră sonica cu voi şi vă vom ţine la curent cu ce se întâmplă în lumea de basm a haosului controlat. Doamnelor şi domnilor, avem plăcerea de a vă prezenta noua noastră colegă de tip partizan: Laura Brat”, au mai scris membrii trupei pe Facebook.

Din trupă mai fac parte Suedezu’ (voce şi chitară), Augustin Nicolae (bas) şi Andrei Bărbulescu (tobe).

Partizan, format în 2001, a debutat discografic în 2002, cu „Am cu ce”. A urmat albumul „Bucureşti” (2003). Grupul Partizan a lansat EP-ul „Timpuri Noi”, în variantă vinil pe 31 ianuarie.

Miercuri, trupa are programat un concert acustic la Cărtureşti Carusel din Bucureşti, iar vineri un show la Cluj-Napoca.

Vezi și O trupă emblematică și longevivă anunță turneul de ”adio”. Părăsește scena după mai bine de jumătate de secol

Citește și: