În filmul ”Escape Plan”, din 2013, avea chiar o replică devenită celebră: ”Lovești ca un vegetarian”. Era chiar filozofia sa de viață, nu doar în film, ci în viața reală.

Dar iată că Terminatorul însuși, ajuns la vârsta de 72 de ani, a renunțat de tot la carne, lactate și ouă, și asta de trei ani. Afirmă că este ”99% vegetarian” și asta doar pentru că în timpul turneului de promovare al celui mai recent film al său, ”Terminator: Dark Fate” nu a reușit să se organizeze astfel încât toate mesele să fie conform noii sale diete, el fiind mai tot timpul pe drum.

Nu cu mulți ani în urmă, pentru a-și menține masa musculară impresionantă, actorul consuma ”cantități industriale” de ton, carne de toate felurile și ouă, grupate în cinci mese pe zi.

De atunci, însă, lucrurile s-au mai schimbat. Actorul a început prin a nu consuma carne de câteva ori pe săptămână, după care a renunțat cu totul la ea. Parte din decizia sa nu are legătură cu sănătatea, ci cu mediul, el nedorind să contribuie prea mult la formarea gazelor cu efect de seră.

Deși luptă cu pasiune pentru mediul înconjurător, un subiect fierbinte în politică, Terminatorul afirmă că nu este și nu a fost interesat de politică. ”Urăsc politica. Chiar și atunci când eram guvernator al Californiei, nu m-am considerat niciodată politician. Eram un funcționar public care a creat politici pentru a face lucrurile mai bune pentru oameni”, a spus el.

Vezi și Înainte să devină celebru, Arnold Schwarzenegger făcea asta timp de cinci ore pe zi. Altele cinci se antrena. Nu s-a îmbogățit din actorie, ci din altceva

Citește și: