E filmat în timp ce stă în jacuzzi, îmbrăcat sumar, fără tricou, și fumează un trabuc. ”Iată-mă acasă, în jacuzzi, fumând un trabuc”, spune Termiantorul, în vârstă de 72 de ani.

Tocmai am terminat o tură cu bicicleta și am lucrat un pic la aparate. Stau acasă, departe de mulțime, departe de lume”, spune el cu u zâmbet mulțumit pe față. Poartă ochelari de soare și o șapcă pe care scrie ”șerif”.

 

View this post on Instagram

 

That means you, too, spring breakers.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Clipul s-a dorit a fi unul deopotrivă amuzant și educativ, actorul încercând să arate americanilor că sunt multe feluri de a-ți petrece plăcut timpul acasă Dar acasă, în siguranță. Numai că totul a ieșit pe dos, vedeta fiind aspru criticată pentru ”ignoranța” sa.

Acest video e dovada că Hollywood-ul a pierdut legătura cu lumea reală”, a scris un comentator. ”Iisuse, ce nivel de ignoranță de la cei bogați, legat de ce se întâmplă în viețile celor mai mulți dintre noi…”, a notat altcineva.

Mulți au comentat că auto-izolarea omului de rând este foarte diferită de cea prezentată de Arnold, ea având loc în apartamentele de mărimea unor cutii de pantofi, fără spațiu afară, nemaivorbind de jacuzzi.

”M-am săturat de astfel de nemernici – care trimit mesaje din confortul spa-ului propriu, cu milioane de dolari in cont, când mulți dintre noi se întreabă dacă mâine va fi ultima zi în are suntem salariați și ne gândim serios la posibilitatea de a pierde toate lucrurile pentru care am muncit o viață întreagă”, s-a mai plâns altcineva.

Alți oameni au calificat înregistrarea postată de Arnold ca fiind ”grotească” și i-au transmis: ”Tu stai în jacuzzi în timp ce restul lumii se luptă pe hârtie igienică și pe pâine. Pentru oamenii de rând, asta nu este o vacanță!”.

Alții l-au acuzat pe actor de ipocrizie, din moment ce dă sfaturi legate de o boală respiratorie în timp ce fumează.

Vezi și Mesajul lui Arnold Schwarzenegger pentru cei trecuți de 65 de ani, în plină pandemie de coronavirus

Citește și: